Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély, hogy összejöjjön vele valami?
#10-es
na ez egész jó ötlet. Majd lehet kipróbálom
#11-es
Nem még nem volt rá alkalmunk a nagy távolság miatt. Erre is gondoltam, hogy addig nem kéne nagyon semmit mondani, amíg nem találkozunk. Lehet, hogy élőben nem lenne még a szikra...de hát külföldre olyan sokba kerül egy repjegy + szállás (főleg Svédországvab), hogy nem tudom finanszírozni, ő pedig a munkája miatt nem tud nagyon utazgatni.
Vagy Lengyelországban. Ezekbe az országokba vonat is megy. Lengyelország olcsóbb - csak nehezebb kiolvasni a szavakat :D
Lehetne olyan, hogy nyáron elmentek oda pár napra vagy hétvégére a barátnőiddel (ne egyedül menj) és egyik nap találkozol pár órára ott a sráccal. Vagy mondanám, hogy hívd meg Sziget fesztiválra, de az drágább, mint kiutazni Németországba.
Jaj bocsánat az elírásokért. Telefonon voltam aztán séta közben kicsit nehéz volt pötyögni.
Na igen, egyedül nem mernék menni, de eddig ez a felvetés tetszik a legjobban. Köszönöm szépen a jó ötletet :) Tőled is meg mindenki mástól, most már kicsit derűsebben látom a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!