Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez jó vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki bejön, viszont csak pár 5-14 másodpercig van max eye contact és van amikor gyorsabban elnéz mint én.. ez mit jelenthet?2023. márc. 23. 23:01
11/18 A kérdező kommentje:
Tőle ez elég ritka
2023. márc. 24. 15:34
13/18 anonim válasza:
bátorítsd már baszki!
mosolyogj rá, ülj le mellé barátnőddel, és ha vicceset mond, nevesd te is :D
14/18 anonim válasza:
13-assal értek egyet. Adj neki egy kis önbizalmat, mosolyogj rá vissza, valahogy kerülj vele beszélgető viszonyba stb.
15/18 anonim válasza:
Jaja, érdemes bátorítani, csak nyerhetsz ezzel.:)
16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönök mindent!!! Ezer hála
2023. márc. 26. 23:10
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs, legközelebb kedden látom a fiút, de mostmár kicsit nyitottabb amikor lehet mindig előre enged bár beszélgetni így se szoktunk csak köszönünk és mondjuk néha szólok neki mondjuk hogy van valami a hajába/ruháján.. de csak eddig jutottunk el meg még csütörtökön mindenkinek előre felé kellet nézni-e és én mögötte voltam de azért arébb bal oldalon és hirtelen de lassan megfordult és elkezdett nézni de konkrét mintha a lelkébe nézett volna és így csak néztük egymást viszont elpirultam így inkább elkaptam a fejem.. tudomm nagyon lassan halad a dolog de nekem így is megfelel mert siettetni nem lenne valami jó, türelem rózsát teremt.
2023. márc. 26. 23:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!