Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiu akivel mar egyutt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu akivel mar egyutt voltam de szakitott velem es most utal en viszont meg mindig szeretem mit tegyek???????????

Figyelt kérdés

2023. márc. 23. 16:39
 1/3 A kérdező kommentje:
a storynk kb az hogy harom eve crusholt es kozbe meg baratnoje is volt es osszejottunk ez eletem legcsodalatosabb idoszaka volt voltunk egyutt moziba fogtuk egymas kezet meg minden de elkezdett irogatni egy baratnommel es csak azzal a szoveggel szakitott "hogy neki nem kell baratno" es most ez lassan fel eve hogy szakitott es nem birok lemondani rola meg mindig szeretem es nem tudom elfelejteni ot
2023. márc. 23. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
El kell fogadnod, mást nem tehetsz. Amúgy hány éves vagy?
2023. márc. 23. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

Tegyél hárommal több kérdőjelet a kérdéshez!

Ha szakított veled, és már nem akar semmit se, tőled, akkor ennyi. Engedd el.

Ennyi infóból nem is tudunk semmi értelmeset se mondani, hiszen honnan tudjuk, hogy mi történt, miért rágod be. Megcsaltad, vagy mi?

a) hagyj neki egy kis időt, aztán beszéld meg vele

b) ha az nem hajlandó, akkor tudomásul kell venni, és el kell engedni

Lehet, hogy csak megunt, csak szexre kellettél, és nem akar magyarázkodni. Ha terhes lettél, és megtartod, akkor kérj jogi segítséget a gyerektartás ügyében.

2023. márc. 23. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!