Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először fog nálam aludni barátnőm. Ilyenkor mi az amit még kerülni kell?
Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja vagyunk együtt, neki én nekem ő az első kapcsolata. Szexet még hagynám egyelőre, alapvetően a szüleimnek mutatnák be, elmennénk fürdőbe, és másnap kikísérném a vasútállomásra.
Első ilyen alkalomkor mi az amit kerülni kell? Pl összebújást ágyban mennyire?
2023. márc. 17. 08:39
1/10 anonim válasza:
Amennyire akarjátok 😭 honnan tudjuk? Ha úgy érzitek, akkor bújjatok össze, ha nem, akkor nem kell erőltetni.
2/10 anonim válasza:
Semmiképp ne állj néma csendben éjjel az ágya előtt azt figyelve órákon át ahogy alszik. Valamiért a lányok ettől kiborulnak.
3/10 anonim válasza:
Nincs ilyen szabály. Amit gondoltok. Amikor először aludt nálam a barátom mi összebújva aludtunk. Mi is 1 hónapja voltunk együtt. Neki és nekem is ez volt az első úgymond komoly kapcsolatunk. Féléve együtt vagyunk és még nem feküdtünk le. Ha meg a barátnőd többet akar akkor nyugodtan mondd neki hogy még nem akarod.
5/10 anonim válasza:
Nyugodtan össze lehet bújni úgy is, hogy még nincs behatolás, de pl. van simogatás.
Előtte beszéljétek meg, hogy mit nem szeretnétek még csinálni.
6/10 anonim válasza:
Pl a szeretőt ajánlott hazaküldeni a tali előtt 😂
8/10 anonim válasza:
Egyébként ezt vele is megbeszélhetnéd. Nem árt tudni, hogy kinek hol van a határ. Én a barátommal nyíltan tudtam erről beszélni, megmondtam, ha nem álltam készen valamire. Akár közvetlenül az indulatok elszabadulása előtt. Nem lett belőle gond, egy normális partner megérti. És nem feltétlen csak szex témában.
9/10 anonim válasza:
Ami jól esik, az mehet. Beszéljetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!