Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szereti még a csajt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereti még a csajt?

Figyelt kérdés
Naa van egy osztálytársam akibe fülig beleestem. De van egy probléma, az a lány a legjobb haverom exe. Júliusban szakítottak. Tudja a haverom, hogy bejön nekem de ő meg azt hiszi, hogy a lány játszik az érzéseimmel és folyton kuvázza, beszólogat neki. Már többször mondtam neki, hogy álljon le de még mindig csinálja. Bármikor amikor szóba kerül a csaj ideges lesz és szidja mint az állat ezért már nem is beszélek vele róla. Sokszor látom, hogy nézi meg egyeszer a combját is megcsapta. A haveromnak most van alakulója de nem tudommm. Múltkor átkaroltuk egymást a lánnyal és csak azért odahívott a haverom, hogy megkérdezze, hogy mikor hagyom már békén azt a f@sszopót. Egyébént a másik barátom sem kedveli a lányt de ő nem szidja ennyire. Összefoglalásként kicsit sokat foglalkozik a csajjal. Ja és május óta 2x akartak összejönni, másodjára a csaj kikosarazta.:))
2023. márc. 14. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Féltékeny. Nem tudja elviselni, hogy másé legyen.

Éretlen, nem akarja, hogy ha az övé nem lehet, akkor más legyen.

Ennyi.

Mondd meg neki, egyenesen, hogy neked tetszik a kislány, nem tartod korrektnek, hogy így beszél róla.

Ha még szeretik egymást, akkor visszavonulsz. De ha nem, akkor megkéred, hogy előtted ne rágalmazza, ne gyalázza, mert téged is sért vele. Férfi ember nem hallgatja szó nélkül, ha azt gyalázzák, akit szeret.

2023. márc. 14. 11:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Már annyiszor mondtam neki, hogy hagyja békén. A lánynak is nagyon sértő látom rajta, hogy fáj neki. Olyan rossz.
2023. márc. 14. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy nincs túl rajta, vagy féltékeny. Egyik se túl jó alternatíva.:/
2023. márc. 14. 12:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!