Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hogyan beszéljek egy lánnyal akibe szerelmes vagyok?
Még 3 hónapig fogom látna aztán nagy eséllyel soha többé.
AKKOR MINEK??
Hat szrtm 3 honap alatt ismernetek meg egymadt epp valamennyire.(ja egyatalan nem ismered a csaszit)
Egy probat meger, en a helyedben inkabb eloben beszelnek vele az erzeseimrol, de ezt meg ne siesd el. Mindennek megvan a maga ideje.
Meglátni és megszeretni egy pillanat. A pillanatot megtartani, az élet csodája. Idő nem létezik, nincs soha és nincs mindig.
Az őszinte szó mindent legyőz.
Ha tényleg komolyak a szándékaid, akkor szerintem igenis megéri megpróbálni, mert utána csak bánni fogod, hogy még csak meg se próbáltad.
Jelöld be, ha vissza jelöl az már jó jel. Írj rá, kezdjetek el beszélgetni, de ha szerelmet akarsz vallani, ne neten tedd. Én is inkább a személyesség pártja vagyok, szóval ha teheted, inkább élőben dumáljatok, csináljatok közös programot. Ha tényleg szeretnél tőle valamit, biztos vagyok benne, hogy megtalálod a módját, hogy megismerjétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!