Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki véleményére kíváncsi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok! Jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Még tavaly tavasszal megismerkedtem egy fiúval interneten. Augusztus végén lett vége a beszélgetésünknek. Ugyanis egyik napról a másikra egyszerűen nem írt. De nem ez volt az első. Még a beszélgetésünk elején volt hogy eltűnt 2 hétre utána 3ra. De mindig volt egy jó kifogása. Vagy nem volt wifi, vagy nem volt otthon.. mindig volt valami kifogás. Aztán többet nem írt. Először szomorú voltam, aztán elfelejtettem. Erre ma reggel rám ír, hogy elvesztette a telóját aztán nem tudott bejelentkezni instára...de nagyon hiányoztam neki. De több furcsa dolog is van. Először a húga 12 éves volt aztán 15 lett 2 hónap múlva. Instán 5 ember követi, nincs fent sehol máshol és sokszor olyan érzésem volt hogy nem az mint akinek kiadja magát. És már 2szer is elnézten neki hogy nem írt vissza. És én éreztem rosszul magam hogy sokat várok. De már elegem van ebből.Szerintetek is kamu?

Letiltottam. Jól tettem?

Köszönöm aki válaszol. :)

2023. márc. 5. 15:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
jól tetted
2023. márc. 5. 15:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

A netes ismerkedés úgy hogy előtte nem is találkozott az ember a másikkal mindig is egy hulladék volt, én nem is értem azokat akik pl tinderen össze tudnak jönni valakivel.

Amúgy jól tetted…de nem történt amúgy tragédia szerintem.

2023. márc. 5. 15:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús.
2023. márc. 5. 16:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Már megrendült feléje a bizalmad, amit nehéz lenne helyrehoznia. Jól tetted. Nem lenne kételkedések nélküli közös jövőtök. Az életedbe majd jön más.
2023. márc. 5. 16:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Úgy érezted, hogy nem stimmel vele több dolog sem
2023. márc. 5. 16:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen jól tetted.
2023. márc. 5. 17:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyértelmű, 100% kamu.
2023. márc. 5. 17:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól tetted. Btw szerintem kamu profil volt
2023. márc. 5. 17:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, szerintem is kamu volt.
2023. márc. 5. 17:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jól tetted. Ez elég kamu szagúnak tűnik.
2023. márc. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!