Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért érezhetem ezt a különleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érezhetem ezt a különleges érzelmet iránta? Ez nem szerelem

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe 6.-ba 7.-be 8.-ba szerelmes voltam, majd elballagtam én is ő is. Nem találkoztunk csak nagyon ritkán, de az is inkább ilyen összefutásos alkalom volt. Neki voltak barátnői folyamatosan, 6.-tól kezdve. Én majd csak 9.-ben kezdtem el az ismerkedést, de nem vittem túlzásba. Továbbra is ábrándoztam erről a fiúról. Majd a megismertem egy közelünkben lakó fiút. Csillapíthatatlanul vakon szerelmes lettem. Ez a fiú nem, ő csak felvágni akart a haverjainak, hogy van barátnője.

Majd teltek múltak a hónapok és meg ismertem a jelenlegi páromat. Vele már több mint 3 éve együtt vagyunk. Jóban rosszban, ez egy igazi filmes szerelem, itt már minden normálisan működött. De az általános iskolás szerelmem bármikor felbukkan, pár napig "megbolondulok". Szégyellem magam miatta, mintha nem szeretném a páromat. De egyszerűen a jelenléte, a kisugárzása olyan más, mint a többi. Nem tudok nem arra gondolni, hogy legalább had' öleljem meg, ha már soha nem teljesedhetbe hőn' vágyott álmom.

Miért érzem ezt mint egy kanos kutya? (szexuális vonzalomról igaziból szó sincs) Eltudomk képzelni valami karmikus dolgot is, ő is és az apukája is pszichotikus, az apukája és az én apukám barátok. Szóval így néha alkalmak is vannak, amikor találkozhatunk, de az ritka. De akkor is ott szokott lenni a barátnője, aki engem egyáltalán nem kedvel, kifejezetten utál. Facebookon lekellett tiltania a fiúnak, olyan szinten féltékeny volt a lány. :l

Lehet kicsinyes és gyerekes a kérdésem, de ezt nem tudom valamiért lezárni. Valaki volt hasonló helyzetben? Mivel zárta le? Beteljesedett?

Egyébként a páromat sem szeretném elhagyni, hiszen szeretem.

18l

2023. márc. 2. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Majd teltek múltak a hónapok és meg ismertem a jelenlegi páromat. Vele már több mint 3 éve együtt vagyunk. Jóban rosszban, ez egy igazi filmes szerelem, itt már minden normálisan működött."

18 évesen jó dolog, ha már 3 éve együtt vagy valakivel, de azért ne várd tőle, hogy életed végéig ő lesz melletted. Nyilván szeretnétek még sokáig együtt lenni, de 18 évesen (szerintem) még túl fiatal lennél hozzá, hogy megtaláld a nagy Ő-t. De ki tudja, ne legyen igazam...

Az, hogy van egy régi ismerős, aki még mindig vált ki belőled érzelmeket, szerintem normális, de ha később se múlik el és nagyon zavar, akár pszichológussal is beszélhetsz, hogy ő mit gondol erről.

2023. márc. 2. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak az van, hogy az első szerelmedet nem igazán tudod elfelejteni, de ezzel sokan így vannak.
2023. márc. 2. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra tippelnék, hogy az első szerelem miatt van ez, hiszen az elsőre mindenki emlékszik.
2023. márc. 3. 09:02
 4/4 NTBS ***** válasza:
Régi, szép emlék.
2023. márc. 4. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!