Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudom felvidítani magam?
Figyelt kérdés
Üdv.
Ma elhívtam egy lányt találkozni, de azt írta hogy egy másik palival megy valahova. Nagyon jóban vagyunk, nekem nyílván tetszik is, de ezt egy egyértelmű offnak veszem.
Kb 20 perce nem tudom abbahagyni a sírást magamban, nagyon fáj ez most nekem.
Mit javasoltok?
16/f😥
2023. febr. 26. 19:13
2/9 anonim válasza:
Hallgasd meg a kedvenc zenédet, vagy olyanokat, amelyek illenek a hangulatodhoz akár, amelyikhez jobban van kedved. Vagy nézz egy jó filmet, esetleg vegyél elő egy szórakoztató könyvet, amiben nincsen romantikus szál. (Utóbbit bevallom, félve ajánlom.)
3/9 anonim válasza:
Ne vidíts fel magad, engedd a fájdalmat szabadon, üss, pusztíts, vagy éppen alázd meg a lányt, engedj szabadjára mindent. Én véresre vertem az öklöm ilyenkor, vagy megkérdeztem, hogy miért is nem kaphatok egy esélyt, stb... Nem szabad az embernek visszafognia magát.
4/9 anonim válasza:
Egyél csokit, chips-et stb. Néz valami hülye videót a youTube-on. Ne gondolj a lányra!
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, de ne azt amit 3-as javasolt.
6/9 anonim válasza:
3-assal nem értek egyet, a többiekkel igen. Foglald el magad, ne gondolj a lányra.
7/9 anonim válasza:
Hármas vagyok, én úgy vagyok vele, hogy ha dől a kártyavár, akkor legalább hadd szóljon nagyot.
8/9 NTBS válasza:
Szerintem tereld el a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!