Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert foglalkozik velem meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert foglalkozik velem meg mindig?

Figyelt kérdés
Az exemmel majusban szakitottunk azota mar 2x ujra ossze akartunk jonni de inkabb hagytuk az egeszet. Beleszeretett a sulibol egy lanyba mar regota de hullamvolgyes a kapcsolatuk elegge mert a csajszi valamikor akarja a fiut valamikor meg nem. Legutobb a lany ossze szeretett volna jonni az exemmel de az exem kikosarazta mert mar mas tetszett neki. Mindegy igazabol nem is ez a lenyeg. Par napja viszont szajrapuszival koszonnek egymasnak kavarnak vagy valami ilyesmi. Nem ertem a kapcsolatukat mert az exem vagy a feneket vagy a mellet fogja, dehat o dolguk. Az exem a szajan jelolte meg a csajt a mostani kepen. Egyebkent egy gyonyoru es egy nagyon csinos lanyrol beszelunk, nagyon jo alakja van. A csajnak amugy most van valakje es mindig mondja nekem hogy nem akar semmit az exemtol csak gondolom elvezi hogy igy torodik vele. Mindegy terjunk is a lenyegre amiert feltettem ezt a kerdest. Szoval az exem egyfolytaban beszologat es baszogat, piszkal engem. Utana meg bocsanatot ker. Mondogatta valamelyik nap hogy o igazabol nem is utal annyira amennyire en azt gondolom utana meg akarta simogatni az arcom de elloktem a kezet. Ultem egy ilyen ko parkanyon mellettem volt egy taska jott az exem odebb tette a taskat es leult kb 5centire mellem. Ja es folyton nez, valamelyik nap hosszan szemeztunk de en elkezdtem ra csunyan nezni es elforidtotta a fejet. Csutortokon sarga kocsisat jatszottuk (ha valaki nem tudna mi ez annyi a lenyege hogyha latunk egy sarga autot meg kell utni a masikat) suli utan a fiu baratommal (aki neki a legjobb haverja) es utni akart a fiu de elloktem a kezet aztan az exem mondta h “majd megutlek en” es racsapott a combomra. Igazabol annyi a lenyege ennek az egesznek hogy allandoan velem foglakozik.
2023. febr. 26. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tud téged elengedni. Mint irtad próbálkoztatok újra összejönni de nem ment. Lehet eu ilyen több mint barát de kapcsolat nem működik viszony. Érzelmileg viszont valamennyire valószínűleg kötődik hozzád. Nekem is valami hasonló a helyzetem exemmel de csak buliba futunk ossze neha. Ha érdekel esetleg szívesen leírom privátba. :)
2023. febr. 26. 16:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Erdekelne koszonom!:))
2023. febr. 26. 17:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazabol 3x akartunk osszejonni bocsanat. O akart eloszor nyaron utana en szeptemberben de akkor o nem akart es utana o akart ujra de azt csak a legjobb haverjanak mondta es akkor az a fiu baratja szerelmes volt belem ezert minden aron le akarta beszelni rolam. Ezert nem lett ebbol semmi.
2023. febr. 26. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak annyi, hogy nem tud elengedni. Jó lenne végre dűlőre jutni, hogy megszűnjön ez a köztes állapot.
2023. febr. 26. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!