Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Van egy srác a sulimba akibe szerelmes vagyok,a fiú rengeteget nez,beszél velem,fogott is mar meg és az egyik osztálytarsam elmondta neki h tetszik nekem és a fiú úgy tett mintha ha tudna,de nem tudta csak azért csinalta hogy ne legyek rosszabbul,aztan irt hogy beszeljuk meg,tegnap dobált is zsepivel,hogy álljak meg beszélgetni vele,viszont a fiú és köztem 2 év korkülönbség van és ez számít neki,és nem tudom hogy most mi vanxd 😩2023. febr. 11. 21:40
1/11 anonim válasza:
Szerintem tényleg beszéljétek meg. Ezzel csak nyerhetsz
2/11 anonim válasza:
Hát ha 2 év korkülönbség miatt elhalasztana egy lehetőséget, hidd el nem ő a te embered...
3/11 A kérdező kommentje:
1.
Már megbeszeltuk azután miután,ez csütörtökön volt,tegnap pedig dobált,és beszélgettünk
2023. febr. 11. 21:45
4/11 A kérdező kommentje:
Miután megtudta*
2023. febr. 11. 21:46
5/11 hungarikum_202 válasza:
A szerelem és a kedvelés az két külön dolog. Akkor lennél belé szerelmes, ha viszonylag régóta ismernéd nem csak kívülről, de belülről is.
Szóval a leírtak alapján max tetszik neked, de nem vagy belé szerelmes. Most, hogy ezt tisztáztuk. Térjünk a kérdésedre.
A beszámolásodból következtetve valószínűleg tetszel neki. De ennyiből én sem tudom, hogy most mi van.
6/11 A kérdező kommentje:
5 éve csak látásból ismertem,most pedig már úgymond barátok,nagyon rendes,kedves gyerek. És azt kifelejtettem hogy szoktunk egymás magánéletéről is úgymond beszélgetni. :)
2023. febr. 11. 21:49
7/11 anonim válasza:
"szoktunk egymás magánéletéről is úgymond beszélgetni"
Na jól van ez már komolyabban hangzik. Ezek szerint megvan a kölcsönös bizalom, ami jó jel. Csak így tovább.
8/11 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy innentől ez csak rajtatok múlik. Beszélő viszonyban vagytok, bizalom is van, szóval szerintem próbálj lépni valamit. Például hívd el valahova kettesben, akár csak beszélgetni.
9/11 anonim válasza:
Támogatom amit #8-as ír. Próbálj meg mondjuk kettesben elmenni vele valahova, és így egy közelebbi/közvetlenebb viszonyt kialakítani.
10/11 anonim válasza:
Nálatok lesz a suliban valentin napi levélküldési lehetősét? Ha igen, akkor írj neki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!