Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezdjek beszélgetni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjek beszélgetni egy fiúval?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel egy iskolába járunk. Tudni kell róla hogy 3 évvel idősebb mint én, illetve nem azt mondom hogy tipikusan ő a "suli legmenőbb fiúja" de azért van pár lány ismerősöm akik még oda vannak érte, azt is tudni kell hogy sokkal szebb lányokkal beszél mint én. Ha jól tudom most nincs barátnője, de sok lány barátja van:(. Még nem beszéltünk, nem ismerjük egymást. Párszor nézett a szemembe a folyosón és volt már a közelemben.

Viszont bekövettem instán és nem követett vissza, tudom ettől nem dől össze a világ, de nem hinném hogy sok esélyem van nála. A legjobb barátnőm mondta hogy az lenne a legjobb ha élőbe mennék oda hozzá beszélgetni, valami tipp? Nem szeretném magam leégetni és nincs kérdés ötletem, vagy valamim amiről beszélni tudnék vele:(. Normális válaszokat szeretnék.

2023. febr. 11. 19:57
 1/7 hungarikum_202 ***** válasza:
100%

Pedig a kezdeményezés néha "beégéssel" járhat. Ha ezt nem vállalod, akkor,[1] vagy vársz míg ő megy oda hozzád, vagy, [2] látod, hogy egyszer csak az új barátnőjével smárolnak a suliban.

Ha tényleg tetszik, akkor a döntés a tiéd, hogy melyiket akarod átélni, az első vagy a második opciót. Ez rajtad áll.

Amúgy meg, hogy ki mennyire szép, az relatív.

2023. febr. 11. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetsz tőle valamit, segítséget kérhetsz valamiben, ezek az indirekt megközelítések. Direktben úgy tudsz közeledni, ha suli után odamész hozzá beszélgetni, vagy megkéred, hogy kísérjen haza.
2023. febr. 11. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"azt is tudni kell hogy sokkal szebb lányokkal beszél mint én"

Ebből azt szűröm le, hogy az önbizalmaddal vannak komoly gondok, amin változtatnod kell. Felejtsük már el ezt a "szebb lány mint én" szöveget. Én pl megismertem egy olyan lányt, akit a saját osztálya közösített ki, viszont nekem a személyisége és a belső értékei sokkal többet jelentenek. Úgyhogy senki sem esélytelen.

"Párszor nézett a szemembe a folyosón és volt már a közelemben."

Én is minden lányt megnézek, végigmérek, de egyikhez se mennék oda hisz van barátnőm.

"bekövettem instán és nem követett vissza"

"az lenne a legjobb ha élőbe mennék oda hozzá beszélgetni"

Személyesen kell kezdeményezni, az sokkal többet ér bárminél. Hidd el, bármilyen egyszerű kérdéssel odamehetsz hozzá. Mosolyogva köszönsz neki hogy szia, figyelj csak tudnál segíteni? Vagy bármi ami épp aktuális. Légy termeszetes, kedves, esetleg humoros. Értékelni fogja.

2023. febr. 11. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondod meg a frankót hogy bejön nálad?
2023. febr. 11. 22:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem hogy élőben kell közelíteni egymáshoz, minél hamarabb. De ugye ő majdnem mindig a haverjaival van, vagy nem jön ki szünetre és nem látjuk egymást:(. Ha esetleg lenne alkalom mikor ketten vagyunk, és lenne batorsagom rá köszönni, utána mit kéne mondanom?
2023. febr. 12. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
#5 Bármi, amit a helyzet kiad. Valami spontán dolog. Segítséget kérsz tőle, kérdezel valamit, vagy csak mondasz neki valami kedveset hogy csinos alkatod van, jársz sportolni? vagy valami hasonló.
2023. febr. 12. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Meg kell mondanod mit érzel mi mást is kéne?!
2023. febr. 12. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!