Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van egy lány, aki fizikálisan rosszul van nélkülem?
Nem tudom, de az nem egészséges kapcsolat, ahol az egyik vagy mindkét fél a párja nélkül képtelen élni/nem tud semmit tenni a másik nélkül.
Szóval kerüld a csajt, kivéve, ha te így akarsz élni.
Első vagyok
Azért írtam azt amit, mert még nem találkoztam ilyen esettel, és pillanatnyilag ezt gondoltam jónak, de így belegondolva inkább a többiek véleményére hallgass, az logikusabbnak tűnik.
#3 Vagyok.
Mesélek a fizikai tünetekről egy rövid történetet.
A társadalom ismeret tanárom mesélte, hogy volt egy olyan ember, akinek olyan fizikai elvonási tünetei voltak(mondjuk nála úgy emlékszem kábítószer miatt), hogy a szó szoros értelmében kettéharapta a pali a saját állkapcsát.
Persze remélem ilyen azért nem fog a lánnyal előfordulni, de minden esetre érdekes, hogy van ilyen szélsőséges eset is.
#3/5
Kettèharapja az àllkapcsàt vqgy a nyelvèt?esetleg eltörte az àllkapcsàt?
Szerintem az nem az elvonàs miatt volt hanem mèg aktivan a cucc alatt kattogott..
az elvonàsi elèg szar
Fojamatosan kattogsz hogy most milesz meg mikor lesz
120% flusztràlt ingerült ideges vagy
Nem alszol
Izzadsz
Verejtèkezel
Fàjnak a vègtagok
Làz
Ingadozô közèrzet kemèny sz@r ès híg fos között
Ezek a rendes drog elvonàsi trippje
Nekem hàlisten fûtöl volt de azis 3napig ès azis annyiban nyilvànult meg hogy izzadtam este mikor lefeküdtem ès nem aludtam…kitisstult baromigyorsan pedig abban az idôben nagyon sokat szívtam ès kellett egy “tèpôzàr” mert a tolerancia elment a fahaszba…
Viszont làttam olyanokat akiket droprol hoztak le ès irgalmatlanul fostosul szarul nèztek ki..,ès senki nem sanyargatta magàt
Szoval az valami mda dùs bogyò ami ilyet csinàlhat vagy valami màs hogy szètbaszod az àllkapcsod a kattogàstol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!