Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha van egy lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha van egy lány, aki fizikálisan rosszul van nélkülem?

Figyelt kérdés
Elsápad, ágynak esik, konkrétan fizikailag rosszul lesz, depressziós lesz, sír, meg minden.
2023. febr. 10. 21:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Tehát van egy lány, aki annyira beléd van esve, hogy szó szerint fáj neki, ha nem vagy vele? Ki ez, valamilyen osztálytársad, vagy máshonnan ismered? Talán próbálj meg több időt vele tölteni, legyetek többet egymás társaságában, beszélgessetek többet vagy nem tudom. Őszintén szólva ilyen helyzettel még nemigen találkoztam.
2023. febr. 10. 22:07
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Szakíts meg vele minden kapcsolatot. Ez egy energiavapmpir, és ha jól értem te nem vagy oda érte.
2023. febr. 10. 22:32
 3/22 hungarikum_202 ***** válasza:
95%

Nem tudom, de az nem egészséges kapcsolat, ahol az egyik vagy mindkét fél a párja nélkül képtelen élni/nem tud semmit tenni a másik nélkül.

Szóval kerüld a csajt, kivéve, ha te így akarsz élni.

2023. febr. 10. 22:36
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Első vagyok

Azért írtam azt amit, mert még nem találkoztam ilyen esettel, és pillanatnyilag ezt gondoltam jónak, de így belegondolva inkább a többiek véleményére hallgass, az logikusabbnak tűnik.

2023. febr. 10. 22:42
 5/22 hungarikum_202 ***** válasza:
9%

#3 Vagyok.

Mesélek a fizikai tünetekről egy rövid történetet.

A társadalom ismeret tanárom mesélte, hogy volt egy olyan ember, akinek olyan fizikai elvonási tünetei voltak(mondjuk nála úgy emlékszem kábítószer miatt), hogy a szó szoros értelmében kettéharapta a pali a saját állkapcsát.

Persze remélem ilyen azért nem fog a lánnyal előfordulni, de minden esetre érdekes, hogy van ilyen szélsőséges eset is.

2023. febr. 10. 22:57
 6/22 Shora ***** válasza:
100%
Először is kérdező mennyire szereted a lányt? Milyen a kapcsolatod vele? Ha nem érzel iránta semmi komolyat jobb ha távol tartod magadtól. Ha kapcsolatban vagy vele és szereted ez lehet annak a jele is hogy korábbi traumák miatt fél egyedül lenni, fél ha nincs veled elveszíthet. Ezt lehet kezelni ha van türelmed,időd és akarod is a kapcsolatotokért megtenni. Beszélgessetek sokat, ismerd meg jobban mit miért tesz. Ha látod a hajlandóságot a változásra segíts neki, próbáljatok apránként kialakítani olyan időt is mikor külön vagytok és "én" időtök is van. Megkell tanulnia a bízni benned, idő az amire eléri majd azt a szintet mikor már nem fog ennyire durván ragaszkodni hozzád mert tudni fogja hogy nem hagyod el. Biztatás, türelem és szeretet csodákra képes.Persze ha tévedek és semmi ilyen nincsen akkor ahogy a fentiek is írták jobb a távolságot tartani. De ez mind rajtad múlik kérdező.
2023. febr. 10. 23:35
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Legyél óvatos.
2023. febr. 11. 00:16
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészséges, mentális problémái vannak. Kerüld el, zárd ki az életedből.
2023. febr. 11. 00:39
 9/22 anonim válasza:
53%

#3/5

Kettèharapja az àllkapcsàt vqgy a nyelvèt?esetleg eltörte az àllkapcsàt?

Szerintem az nem az elvonàs miatt volt hanem mèg aktivan a cucc alatt kattogott..

az elvonàsi elèg szar

Fojamatosan kattogsz hogy most milesz meg mikor lesz

120% flusztràlt ingerült ideges vagy

Nem alszol

Izzadsz

Verejtèkezel

Fàjnak a vègtagok

Làz

Ingadozô közèrzet kemèny sz@r ès híg fos között

Ezek a rendes drog elvonàsi trippje

Nekem hàlisten fûtöl volt de azis 3napig ès azis annyiban nyilvànult meg hogy izzadtam este mikor lefeküdtem ès nem aludtam…kitisstult baromigyorsan pedig abban az idôben nagyon sokat szívtam ès kellett egy “tèpôzàr” mert a tolerancia elment a fahaszba…

Viszont làttam olyanokat akiket droprol hoztak le ès irgalmatlanul fostosul szarul nèztek ki..,ès senki nem sanyargatta magàt

Szoval az valami mda dùs bogyò ami ilyet csinàlhat vagy valami màs hogy szètbaszod az àllkapcsod a kattogàstol

2023. febr. 11. 03:42
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Orvosi kivizsgálás, pszichológus illetve pszichiáter bevonása.
2023. febr. 11. 07:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!