Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit, hogy ha ránézek, ő már engem néz?
Figyelt kérdés
Talán már többször is előfordult ez, hogy ránéztem, és ő engem nézett. Azthiszem egyszer elkapta a tekintetét, viszont máskor mindig én néztem el előbb. Van ez a mondás, hogy két tekintet sose találkozik véletlenül, nem tudom mennyire igaz. Szerintetek?2023. febr. 9. 16:19
1/9 anonim válasza:
Tetszel a fiúnak és így gusztálgat a szó jó értelmében. Ha találkozik a tekintetetek, mosolyogj rá, kecsesen vesd hátra a hajad, menj gyakran a közelébe. Ha bátortalan lépni feléd, akkor lépj Te.
2/9 anonim válasza:
Szerintem van benne valami, hogy a tekintetek sose találkoznak véletlenül. Mindenképp szimpatizál veled, felkeltetted az érdeklődését.
3/9 anonim válasza:
Tetszel neki, több mint valószínű. Mosolyogj rá, vagy menj oda hozzá elkérni a házit, vagy valahogy kezdeményezz nála. Fontos, hogy légy nyugodt és természetes. Hajrá.
5/9 anonim válasza:
Én akkor szoktam nézni valakit ha nagyon ronda
6/9 anonim válasza:
#5 (14:24),
és ha gyönyörű, tündéri, szép, dalia, akkor nem nézed?
Ha a válaszod "nem", akkor Te balmenetes vagy.
7/9 anonim válasza:
6.
De,csak ha ronda akkor jobban
8/9 anonim válasza:
Sok nő hiszi azért nézik mert bejön nekik hát ezt nálam benézték nagyon
9/9 anonim válasza:
Szerintem arra várja, hogy mosolyogj rá, vagy ennél többet :)
Én is mindig próbálok leolvasni, hogy tényleg egyáltalán akar-e engem, vagy csak azért nézeget engem, mert jól nézek ki vagy valami hasonló...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!