Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jelent valamit, hogy ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit, hogy ha ránézek, ő már engem néz?

Figyelt kérdés
Talán már többször is előfordult ez, hogy ránéztem, és ő engem nézett. Azthiszem egyszer elkapta a tekintetét, viszont máskor mindig én néztem el előbb. Van ez a mondás, hogy két tekintet sose találkozik véletlenül, nem tudom mennyire igaz. Szerintetek?

2023. febr. 9. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Tetszel a fiúnak és így gusztálgat a szó jó értelmében. Ha találkozik a tekintetetek, mosolyogj rá, kecsesen vesd hátra a hajad, menj gyakran a közelébe. Ha bátortalan lépni feléd, akkor lépj Te.
2023. febr. 9. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem van benne valami, hogy a tekintetek sose találkoznak véletlenül. Mindenképp szimpatizál veled, felkeltetted az érdeklődését.
2023. febr. 9. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Tetszel neki, több mint valószínű. Mosolyogj rá, vagy menj oda hozzá elkérni a házit, vagy valahogy kezdeményezz nála. Fontos, hogy légy nyugodt és természetes. Hajrá.
2023. febr. 9. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Utalhat szimpátiára.
2023. febr. 10. 01:03
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
Én akkor szoktam nézni valakit ha nagyon ronda
2023. febr. 10. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

#5 (14:24),

és ha gyönyörű, tündéri, szép, dalia, akkor nem nézed?

Ha a válaszod "nem", akkor Te balmenetes vagy.

2023. febr. 10. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:
41%

6.

De,csak ha ronda akkor jobban

2023. febr. 10. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Sok nő hiszi azért nézik mert bejön nekik hát ezt nálam benézték nagyon
2023. febr. 10. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem arra várja, hogy mosolyogj rá, vagy ennél többet :)

Én is mindig próbálok leolvasni, hogy tényleg egyáltalán akar-e engem, vagy csak azért nézeget engem, mert jól nézek ki vagy valami hasonló...?

2023. márc. 22. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!