Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék beszökni valakihez a kollégiumba?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítségeteket!!2023. jan. 30. 09:39
1/10 anonim válasza:
Le kell fizetni az embert, mint ahogy orban viktor szokta
2/10 A kérdező kommentje:
De és ha nincs pénzem?:(
2023. jan. 30. 09:55
3/10 anonim válasza:
Ezt igazából annak kell tudnia, akihez be akarsz szökni. Minden kolinál vannak kiskapuk, de ezeket csak azok ismerik, akik ott laknak.
4/10 A kérdező kommentje:
Pont azért akarok beszökni, hogy beszéljek vele, mivel már nem beszélünk és hiányzik.
2023. jan. 30. 10:01
6/10 anonim válasza:
Ha emeleti szoba,akkor létra. Ha földszint akkor öltözz Mészáros Lölőnek és tuti bejutsz.
7/10 anonim válasza:
Nálunk a főiskolás kollégiumba simán be lehetett menni, ha volt a földszinten valamelyik szobában ismerősöd, aki beengedett. ;-) Nem volt ritka, hogy amikor este kinéztem (3.-on laktam), azt láttam, hogy nyílik egy földszinti ablak, 4-5 ember meg bemászik rajta.
8/10 anonim válasza:
Gyerek nagyon okosan...engem egy ideig kolisnak néztek páran de hamar leesett hogy csak neha ott vagyok. Nincs konkrétan tipp. Esetleg mondd el milyen szigorú stb
9/10 Senior Séf válasza:
10/10 anonim válasza:
Ha nem akar veled beszélni, de te beszöksz hozzá, az zaklatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!