Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a lány, hogy nem tudja mi a szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy lány, és nem érti, hogy mi a "szerelem" - mit lehet ilyenkor tenni?2023. jan. 29. 13:06
1/5 anonim válasza:
Mondjuk elmagyarázni neki. Egyébként hány évesek vagytok?
2/5 A kérdező kommentje:
Ő 14, én 18.
2023. jan. 29. 13:22
3/5 anonim válasza:
A lány egy 14 éves kamasz, próbálja megérteni önmagát, az érzéseit. Szerintem normális, hogy így gondolja, fiatal még, majd idővel ismerkedik a szerelemmel, még semmiről nem késett le.
Ha meg mégsem, akkor lehet, hogy aromantikus, ezzel már senki sem tud semmit kezdeni.
Milyen kapcsolatban állsz vele? Miért érzed úgy, hogy a te feladatod elmagyarázni neki, mi is a szerelem?
4/5 anonim válasza:
Nem igaz azt mondani hogy mindenki egyformán/máshogy éli meg mert senki se tudja. Ennyi idősen én se tudtam mert tetszik, tetszik, és ennyi. Erről mindent is mondanak, hogy van első látásra, majd kialakul és stb. Én úgy tapasztaltam hogyha nincs meg a kezdeti érzés nálam abból nem lesz nagy szerelem.
5/5 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen elég kevesen tudják hogy mi a szerelem. Nem hiszem hogy ezt bárki is képes lehet elmagyarázni, legalábbis én úgy gondolom hogy a szerelmet nem megtanulni kell hanem érezni. Nem kell rögtön megtanulnia, ráér még ezzel nagyon sokáig, és nem mellesleg szerintem ilyenkor még nincs olyan aki ténylegesen készen áll egy kapcsolatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!