Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érjem el hogy megkérjen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy megkérjen hogy legyek a barátnője?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és régebb óta. Már jól haladunk mert láthatólag ő is szerelmes belém. Szerintem nem meri megkérdezni hogy lennék e a barátnője én meg nem vagyok biztos benne hogy szeret. Én nem merem őt megkérdezni mert azt szeretném hogy ő tegye meg. De persze ez se sima ügy mert van egy csaj aki folyton bekavar. Nekem egyik ellenségem és a fiúnak az exe... Folyton "elcsábítja" és ezmiatt nehéz. Kérlek segítsetek!

2023. jan. 16. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Erre dízelmotorral kell ráhajtani!"
2023. jan. 16. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kezdeményezz, a fiúk (férfiak) egy része kissé bátortalan.
2023. jan. 16. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ő sem teljesen biztos az érzéseiben. A legjobb talán az lenne, ha kedvesen tudatnád vele, hogy mostmár jó lenne döntenie közted és a másik csaj közt, mert neked nincs időd nagyon szórakozni ezzel.
2023. jan. 17. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy a két lány közül melyiknél marad. Nem fél attól, hogy az exe ismét dobja őt?
2023. jan. 17. 17:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Fejlemények: Dobta a másik csajt mert átverte a srácot
2023. jan. 20. 06:18
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Ezek jó hírek, innentől szabad a pálya.:)
2023. jan. 20. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:

a) ha most közelítesz feléje (és észre veszi), előfordulhat, hogy búfelejtőnek elfogad Téged...,

b). hagysz egy pár hetet és akkor adsz jelet neki: talán közelíteni fog.

Ha egyik sem, akkor nézz másik fiú után.

2023. jan. 20. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért szeretnéd, hogy ő tegye meg? Ha ilyen apró a vágyad, hogy összejöjj vele, hogy egy aprócska kis dolog, hogy ő tegye meg, amire nem lehet, hogy van egy hatalmas okod, akkor nem hiszem, hogy neked való már a kapcsolatosdni. ://
2023. jan. 23. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!