Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám illedelmesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám illedelmesen visszautasítani? Anélkül hogy nagyon megbántanám

Figyelt kérdés
Egyik haveromnak a húga belém van esve. Ezt onnan tudom hogy folyamatosan kint lóg a konyhában vagy épp a nappaliban ha ott vagyunk a haverommal. Teszi magát előttem pl a múltkor is alulöltözve jött ki a szobájából, meg viszonylag rövid szoknyában nyújtózkodik hogy a magasabb polcról vegyen le dolgokat így épp hogy nincs ki a feneke. A múltkor véletlen láttam azt is hogy a szekrénye belső oldalán van 2-3 fénykép rólam. Egyszer mikor haverom kiugrott a wcre még flörtölni is próbált velem. Nagyon szép és ingelligens lány egyébként, ráadásul segítőkész és kedves is de az van hogy én semmit nem akarok tőle +egyébként is a haverom húga. Soha nem adtam neki okot arra hogy azt higyje szeretnék tőle bármit mégis ide jutottunk. Valahogy szeretném a tudtára adni hogy ez nekem kellemetlen és hogy ne pazarolja rám az idejét mert nem fog működni de nem tudom hogyan csináljam. Félek hogy nagyon megbántom aztán a haverom engem fog utálni. Próbáltam levegőnek nézni de nem segít mert csak keményebben próbálkozik. És akkor azt még nem is említettem hogy a csak 16 éves én pedig 22. Szerintem egyáltalán nem vagyunk egy korcsoport, kétlem hogy én lennék a megfelelő partner számára. Egyszerűen nekem ő még majdnem gyerek, sosem tudnék rá "úgy" nézni. Mit csináljak? A haverom nem hiszem hogy vágja a helyzetet mert nincsenek jóban a tesójával így nem is figyel rá.

2023. jan. 13. 09:51
 1/10 hungarikum_202 ***** válasza:
78%

Először szerintem beszélj erről a tesójával, ha tényleg jó haverok vagytok, akkor meghallgatja a problémád. Mégis csak a húgáról van szó. Aztán vagy vele együtt, vagy nélküle találj ki valamit, mert sokáig nem mehet ez a majomkodás a csaj részéről.

Mondjuk ezzel kb. meg is válaszoltad magadnak a kérdésed: "ez nekem kellemetlen és hogy ne pazarolja rám az idejét mert nem fog működni"

Valami ilyesmit mondasz neki, remélhetőleg lekopik rólad.

2023. jan. 13. 10:53
 2/10 szvicsi ***** válasza:
82%

Ha kettesben maradsz vele, akkor jelezd neki, hogy ez nem megy a te részedről, bár szép és csinos, de te nem akarsz vele lenni.

Vagy beszélgess a jelenlétében arról, hogy neked milyen lányok jönnek be és persze pont az ellentetje legyen mint ő, ezzel talán veszi a jelzést, ha nem akkor marad az első verzió, hogy muszáj beszélned vele erről. Mondjuk ő tagadni fogja, akkor kérj tőle elnézést, hogy te tovább gondoltad a viselkedését, csak éppen nagyon kirívó volt.

2023. jan. 13. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, mert úgyis megbantodik.

Haverod is jelezhetne neki, hogy ez így nem jó, de a legjobb megoldás ha te kerek-perec megmondod a lánynak, hogy nincs esélye, úgyhogy fejezze be.

2023. jan. 13. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
Élj a mának.10 évvel később bánni fogod ha kihagyod. A barátság meg elszáll de az emlékek megmaradnak. Kicsit idősebb korodban már teperni kell keményen egy nőért.
2023. jan. 13. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal jobb, ha te mondod el nemi. Mivel el fogja hinni
2023. jan. 13. 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Belemehetsz hazugságba is, hogy van barátnőd, aki mondjuk 22 éves, szóval egyrészt, hogy barátnőd van, másrészt, hogy idősebb, sőt, mutatsz neki valami jó nőt... Nem túl etikus, de ez olyan, ami ellen tényleg nem tudna védekezni.
2023. jan. 13. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Mond meg neki kerek perec, hogy bocs, de nem jössz be. Ígyis úgyis megfog sértődni, hosz még csak 16 éves. A sértődésről szól az élete.

Szólj a haverodnak is, hogy állítsa le a hugat, mert neked ez nem ok.

2023. jan. 13. 15:52
 8/10 NTBS ***** válasza:
10%
Adj neki egy esélyt. Ennyit megérdemel.
2023. jan. 13. 16:20
 9/10 anonim válasza:
32%
Egyszer bánni fogod, most is sajnàlom a pont ugyanilyen helyzetet,hogy kihagytam.
2023. jan. 13. 17:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg ezt a haveroddal. Ilyenről nyugodtan beszélhetsz vele, ráadásul ő tudja majd a legjobb tanácsot adni.
2023. jan. 13. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!