Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak kedves?
Van egy srác akit megismertem online.
- Elkezdtünk privátba beszélni, mindig ő ír nekem, gyakorlatilag minden nap beszélünk.
- Karácsony és szilveszterkor egy közös szerverre beírtam a jó kívánságot mindenkinek, amire ő privátban valaszolt nekem.
- Van egy közös játék online amivel szoktunk játszani, a barátaimmal és ő is szokott csatlakozni.
Olyankor szívja a vérem viccesen.
- Játék közben privátban ír mikor egymás vérét szívjuk és rá kérdez dolgokra, hogy meséljem el, vagy írja hogy meg kell hogy védjen.
- Írt a profilomra, hogy itt járt, de nem láttam hogy másnak írogatna a profiljára.
- Egyik nap túlzásba vitte hogy szívta a vérem és rosszul esett, majd elmentem.
Mire ő több helyen is írt, kedvesen hogy menjek vissza, illetve fel is hívott privátban de nem vettem fel.
Aztán bocsánatot kért.
Elmondta hogy a kedvéért menjek vissza.
Mások akkor elszólták magukat mert nem tudtak a barátaim arról hogy tetszik nekem a srác, de elmondták neki hogy jöjjön vissza mert nekem hiányzik.
Ha én mondtam hogy jöjjön vissza akkor vissza is jött.
Előtte mondták hogy a pasim, de a többiekre szóltam mivel nem vagyunk együtt.
- Nem voltam egy napot és nem ment a barátaimmal játszani.
Teljesen normálisan viselkedik egyébként, de nem tudom hogy csak kedves vagy tetsz neki és lassan alakulnak a dolgok.
Azt tudja az én részemről hogy nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!