Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy csak kedves?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy csak kedves?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit megismertem online.

- Elkezdtünk privátba beszélni, mindig ő ír nekem, gyakorlatilag minden nap beszélünk.

- Karácsony és szilveszterkor egy közös szerverre beírtam a jó kívánságot mindenkinek, amire ő privátban valaszolt nekem.

- Van egy közös játék online amivel szoktunk játszani, a barátaimmal és ő is szokott csatlakozni.

Olyankor szívja a vérem viccesen.

- Játék közben privátban ír mikor egymás vérét szívjuk és rá kérdez dolgokra, hogy meséljem el, vagy írja hogy meg kell hogy védjen.

- Írt a profilomra, hogy itt járt, de nem láttam hogy másnak írogatna a profiljára.

- Egyik nap túlzásba vitte hogy szívta a vérem és rosszul esett, majd elmentem.

Mire ő több helyen is írt, kedvesen hogy menjek vissza, illetve fel is hívott privátban de nem vettem fel.

Aztán bocsánatot kért.

Elmondta hogy a kedvéért menjek vissza.

Mások akkor elszólták magukat mert nem tudtak a barátaim arról hogy tetszik nekem a srác, de elmondták neki hogy jöjjön vissza mert nekem hiányzik.

Ha én mondtam hogy jöjjön vissza akkor vissza is jött.

Előtte mondták hogy a pasim, de a többiekre szóltam mivel nem vagyunk együtt.

- Nem voltam egy napot és nem ment a barátaimmal játszani.

Teljesen normálisan viselkedik egyébként, de nem tudom hogy csak kedves vagy tetsz neki és lassan alakulnak a dolgok.

Azt tudja az én részemről hogy nekem tetszik.

2023. jan. 5. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen kedvel, csak idő kérdése és persze a személyes találkozás kérdése, hogy ez alakul-e tovább
2023. jan. 5. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Alakul.
2023. jan. 5. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg bír téged, de mindenképp jó lenne egy személyes tali.
2023. jan. 5. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy előttem írták. Kedvel téged, és személyesen kéne már találkozni.
2023. jan. 5. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!