Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja a lány, hogy mikor rohadt mérges vagyok rá, úgy elemi erővel (nem verem, csak verbálisan megyek neki), akkor az tetszik neki?
Barátnőd, havercsaj, vagy te az edzője vagy?
Ez nem dirty talk, ez alázás. Vannak, akiknek ez jön be. Sokszor olyanoknak, akinek alacsony az önbizalmuk, de nem minden önbizalom hiányosnak! csak köztük gyakoribb.
A lányok nem csak a romantikus dolgokra indulnak be, ez a lány pedig elég nyíltan kommunikál, csak a te fejedben még nincs meg az a világ, hogy értsd.
Kivánom, hogy 5-10-20 év múlva ne úgy gondolj erre, mint elszalasztott lehetőségre.
Ha tetszik neked a lány, következő alkalommal "fenyegesd meg", hogy el is fenekeled, ha nem viselkedik.
Ha számodra csak barát, mondd meg neki, hogy nem azért szidod le, hogy ő jól érezhesse magát, hanem mert törődsz a barátaiddal, a magad szókimondó módján.
Én meg a túrógombócot szeretem.
Döntsd el, hogy mit akarsz tőle, mert ez neki úgy jön le, mintha húznád az agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!