Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy a szüleim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy a szüleim nem akarják, hogy már 16 évesen legyen barátnőm?

Figyelt kérdés

A suliban van egy lány, akivel eléggé közeli kapcsolatba kerültem. Szombaton átmegyek hozzá, mikor ezt mondtam apámnak, hirtelen csak annyit nyögött ki, hogy "jaj".

Emellett valamilyen oknál fogva, nagyon nehezen mondom el a szüleimnek, hogy szerelmes vagyok egy lányba... Mikor ált. Iskolában elkezdtem jármi egy lánnyal, akkor is csak hetekkel később mondtam el nekik...

2023. jan. 2. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehet, hogy szerintük korai. De most az, hogy apukád azt mondta, hogy "jaj", bármit jelenthet. Lehet azért mondta, mert azt gondolja, hogy azért mész, hogy lefeküdjetek egymással, és na, a "jaj" volt az első reakciója. De mást is jelenthet. Ennyiből senki sem fogja neked megmondani. Meg aztán mit számít? Mármint, mondták, hogy ne menj? Mondták, hogy nem engedik? Nem? Akkor mi a probléma? Akkor van probléma, ha a szülők minden erejükkel azon vannak, hogy a 16 éves gyereküket eltiltsák a randizástól, mert ott már lesz konfliktus. Meg ha szerintük korai is, de nem próbálják megakadályozni, akkor itt tényleg nincs miről beszélni. Most na, erre nem lehet mást mondani. Ennyiből, hogy "jaj", senki sem fogja tudni neked megmondani, hogy a szüleid szerint korai-e.
2023. jan. 2. 17:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem leginkább attól tarthat apud, hogy odaát nem csak beszélgetni akartok. És nem azt nem akarja, hogy barátnőd legyen, csak nagypapa nem akar még lenni.
2023. jan. 2. 17:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondták, hogy jó lenne, ha lenne nekem barátnő. Én is 16 éves vagyok és fiú. Szerintem ne a szüleid szempontjait vedd figyelembe, hanem a sajátodat, ha te ezt szeretnéd, akkor csináld.
2023. jan. 2. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Miért kell egyáltalán ezt elmondani a szüleidnek ? A te érzelmi életed nem rájuk tartozik.
2023. jan. 2. 19:21
 5/10 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Lehet csak eszébejutottak saját sikerei/sikertelenségei, és eszébe jutott, hogy épp egy elég göröngyös talajra lépsz az életedben, lesznek ott jók is rosszak is, röviden: jajj…
2023. jan. 2. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én sose mondtam el az elején, azt mondtam, haverokkal, barátaimnal, ismerőseimmel leszek, aztán ha komolyabb lett, akkor elhívtam hozzánk, de külőn nagy bejelentéseket sose tettem.
2023. jan. 3. 08:28
 7/10 anonim ***** válasza:
xDDD
2023. jan. 3. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:

17 leszek, a szüleim szerint korai a kapcsolat, sokszor volt téma, mert elég sok srácnak tetszettem, de nekem sajnos ők nemy Szerintem ez az az idő, amikor az első barátomnak ideje legyen.

Valószínűleg, ha összejövök egy fiúval, csak idő után osztom meg a szüleimmel.

2023. jan. 3. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:
9%
Először tanulj, ráérsz még arra.
2023. jan. 20. 20:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Eszébe juttattad, hogy milyen hirtelen kezdesz már férfivá cseperedni, hogy milyen gyorsan múlt az idő, nemrég még ő is udvarolt a gimis lányoknak.

Ne legyél már olyan túlérzékeny. Menj és udvarolj. De azért óvatosan.

2023. jan. 23. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!