Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bunkó, de mégse. Figyel rám,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó, de mégse. Figyel rám, de mégse. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Az osztályból van egy lány, aki már 9. óta foglalkozik velem úgy érzem. Nem vagyok vele egy társaság, ő a cigis, bulisba tartozik, én meg inkább a sportoló, zenélő, tevékenybe. Hullámzó a kapcsolatom vele, pár hétig beszélgetek vele nap mind nap valami csekélységről, pár hétig meg kerül. Oly sok haverja van akitől megkérdezhetné, hogy mi a házi, vagy segítséget kérhetne a feladatok megoldásához, de mindíg személyesen hozzám fordul először. De, ha mondjuk megérkezek órára később mint ő, és beülök mellé, akkor olyan idegenként viselkedik velem, és következő azonos órán már talál valaki mást aki mellett ül. Sokszor van olyan, hogy csak úgy odajön, és kérdez, meg csináltad a z xy házit, nekem nagyon nem ment ez, vagy az; vagy tesi órán, ez izgalmas lesz ez a feladat stb...

Délután, suli után nem létezek számára, csak legfeljebb messengeren este felé, ha valamit szervezni kell.

Én nem vagyok egyáltalán "stréber", van nálam jobb tanuló, akitől a segítséget kérhetné.

A hullámzó kapcsolatra visszatérve, már lassan egy éve kísérletezem, hogy egy hétig nem foglalkozom vele, akkor ő kezd el keresni engem, aztán amikor el kezdek nyitni felé, akkor kb. két hét után átfordul a helyzet és kissé úgy érzem magam hogy már-már hülyét csinálok magamból.

Amin még gondolkozom, hogy csoportmunkákba, amikor nem a barátaimmal állok össze, akkor ő miért megy a az enyémekkel egy csoportba?

Egy kicsit úgy érzem, se veled, se nélküled az egész, az előbbit erősebben véve.

2022. dec. 31. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd a picsába. Csak kihasznál
2022. dec. 31. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
Tegyél pontot az ügy végére. Hívd el randizni és ha nemet mond akkor legközelebb tudathatod vele, hogy csak egy randi után dumcsizhatunk a háziról.
2023. jan. 1. 01:09
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Köpd le az utcán, nézd, mit reagál. Ha zokon veszi, hagyjad, ha tetszik neki, üsd le bunkós bottal és vidd haza.
2023. jan. 1. 02:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ambivalensen kötődik vagy ő se tudja mi a fenét akar. De az is lehet, hogy nála ez teljesen normális csak eltér a barátság definíciótok.

Mindenképp beszéld meg vele ha akarod és vagytok olyan jóban, hogy ez neked nem kerek. Ha meg annyira nem fontos számodra ha keres se reagálj.

2023. jan. 1. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én viselkedésem akkor lenézőbb, ha valaki többszöri figyelmeztetés után sem fogta fel, hogy sok nekem.
2023. jan. 1. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arról lehet szó, hogy érdekből foglalkozik veled. Van nálad jobb tanuló is, de azzal az emberrel talán nincs annyira jóban, rólad meg tudja, hogy bejön neked, ezért nem utasítanád el, ha segítséget kérne.

De az is lehet, hogy egyszerűen csak a sokadik személy vagy a haveri ranglistán.

2023. jan. 1. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésből csak egy dolog derült ki nekem:

Neked bejön a csaj, már rég a nadrágját tolod le minden este fejben, de még arra sem mertél lépni, hogy egy délután személyesen elvidd valahová dumálni, pedig akarod.

Szóval bonyolítsd apám még évekig aztán gyere ide vissza sírni, hogy milyen hülye voltál.

2023. jan. 1. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!