Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak normális esetben már 17 éves kora óta vannak csajai?
Ez lenne a normális?
Én sajnos béna vagyok a csajozásban. De szerintem az lehet a jó aki fiatal kora óta sikeres, lesz tapasztalat felnőttkorára, meg sok jó élményt szerez.
A normális az, hogy onnantól vannak "csajai" (bocsánat, én barátnőnek jobban szeretem nevezni, az mégsem olyan suttyó megnevezés), mikortól ő szerelmes lesz. Hogy ez először mikor következik be, az nagyon durván egyénfüggő. Nekem már óvodában is volt barátnőm. Aztán volt egy általános 4.-ben, utána 5.-ben is.
Nyilván persze az életkori sajátosságokat is figyelembe kell venni, tehát mondjuk egy ovis szerelem némileg más jellemzőkkel bír, mint mondjuk huszonévesen egy szerelem, de a lényegen ez nem változtat.
Az is igaz, hogy jó hatása vannak a jellemfejlődésre, és a későbbi kapcsolatokra a diákszerelmek. De akkor sem dől össze a világ, ha ez valakinél kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!