Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy fiúnak normális esetben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak normális esetben már 17 éves kora óta vannak csajai?

Figyelt kérdés

Ez lenne a normális?

Én sajnos béna vagyok a csajozásban. De szerintem az lehet a jó aki fiatal kora óta sikeres, lesz tapasztalat felnőttkorára, meg sok jó élményt szerez.

2022. dec. 18. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Igen, ez elég általános.
2022. dec. 18. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
teljesen normális (ha chad). ha átlagos vagy az alatti akkor legalább 20 éves koráig nem lesz barátnője
2022. dec. 18. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Igen.
2022. dec. 19. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nincs kőbe vésve
2022. dec. 19. 01:04
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha ismerkedik, es nem nez ki rosszul, akkor siman szerez csajokat
2022. dec. 19. 02:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A normális az, hogy onnantól vannak "csajai" (bocsánat, én barátnőnek jobban szeretem nevezni, az mégsem olyan suttyó megnevezés), mikortól ő szerelmes lesz. Hogy ez először mikor következik be, az nagyon durván egyénfüggő. Nekem már óvodában is volt barátnőm. Aztán volt egy általános 4.-ben, utána 5.-ben is.

Nyilván persze az életkori sajátosságokat is figyelembe kell venni, tehát mondjuk egy ovis szerelem némileg más jellemzőkkel bír, mint mondjuk huszonévesen egy szerelem, de a lényegen ez nem változtat.

Az is igaz, hogy jó hatása vannak a jellemfejlődésre, és a későbbi kapcsolatokra a diákszerelmek. De akkor sem dől össze a világ, ha ez valakinél kimarad.

2022. dec. 19. 13:41
 7/7 anonim válasza:
64%
Dehogy, a fiatal fiúk legalább felének nem volt még ennyi idősen barátnője.
2022. dec. 30. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!