Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy ne?
Figyelt kérdés
Spanyol nyelvtanfolyamra kezdtem el járni egy lányhoz 5 hónapja.Az elején tényleg a spanyol miatt mentem,később már csak miatta..Most tudtam meg h lett közben barátja..eddig nem volt.Nem hívtam el sehova,mert mindig a jobb alkalomra vártam.Természetesem most már nem szeretném folytatni az órákat.Elmondjam neki h miért nem folytathatjuk az órákat? Vagy találjak ki valamit? Esetleg menjek továbbra is órákra?2022. dec. 15. 10:55
1/8 anonim válasza:
Nem kell megindokolni. Eddig jártál, megköszönöd és közlöd, hogy a jövőben nincs szükséged az órákra.
2/8 anonim válasza:
Szerintem se mond el. Csak mond hogy már nem szeretnél menni, de hasznos volt a segítsége.
3/8 anonim válasza:
Gyáva voltál és megtette más! Ezért nem kell sosem várni, húzni, halasztani az időt látod. Remelem tanultál belole. Ami pedig a spanyolt illeti én ezért nem hagynám ott a tancicsajszit.
4/8 anonim válasza:
Ne. Szépen angolosan lépj le, köszönd meg, hogy segített azt csá.
6/8 anonim válasza:
Mondd el, nem vesztesz vele semmit:)
7/8 anonim válasza:
Én nem mondanám el, viszont egy dolog nagyon fontos: ne add fel a nyelvtanítás, ha nem végeztetek még vele. Ha szereted, ennyi megtehetsz érte, hiába ő nem e tiéd.
8/8 anonim válasza:
#6 szerintem ez önző dolog. Ne a csaj érezze már szarul magát, mert rázúdítod az érzéseidet, azert mert te töketlen voltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!