Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha túl könnyen alakulnak ki érzelmeim lányok iránt?
Figyelt kérdés
Sokszor már egy pár perces beszélgetés után napokig nem tudom kiverni a fejemből az adott lányt, vele álmodok stb. Elég, ha közepesen jól néz ki valaki, pár kedves szóval, pillantással már érzéseket vált ki belőlem. Volt már barátnőm, jelenleg nincs, és megfontoltan meg akarom válogatni, hogy kivel jöjjek össze, ezért zavaró, hogy kb. minden szembejövő lányba beleszeretek, akikkel valójában nem is akarnék semmit. Ez mondjuk nem szokott tovább tartani 1-2 hétnél, ha nem foglalkozok vele, elmúlik. Azon lány barátaim iránt, akikről tudom, hogy kapcsolatban vannak, viszont abszolút nincs ilyen érzés. 17/F2022. dec. 13. 21:46
1/3 anonim válasza:
Egyikbe se szeretsz bele, csak tetszenek neked, mert neked is vannak vágyaid. Nem baj, hogy ez így van.
2/3 anonim válasza:
Szerintem simán beleszerethet azokba a lányokba a kérdező. Én is ilyen vagyok, csak lányba. Elég egy kedves szó vagy érdeklődés, figyelem egy közepesen vagy még jobban kinéző fiútól, én már elvesztem.
És az esküvőt tervezem😏
3/3 anonim válasza:
Én is ilyen -ragaszkodó- természetű vagyok, vagyis már félig-meddig csak voltam, mert próbálok küzdeni ellene.
Ha minél több emberrel beszélgetsz, ismerkedsz szexuális cél nélkül, olyanokkal, akiket vonzónak tartasz, akkor egy idő után csökken, hogy mindenbe halálos szerelmet képzelj bele.. (Vagy pár szakítás is segít ezen -sajnos-.)
Kitartást, nem könnyű így az élet.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!