Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csaj nekem támadt, hogy flörtöltem egy csajjal, miközben szerettem, de most kiderült, hogy meztelen képeket küldözgetett egy srácnak ezidőben? Fair ez?
Figyelt kérdés
És akkor úgy próbálta kivágni magát, hogy de hát nem elég erőteljesen mutattam meg a szeretetem.2022. dec. 10. 23:17
1/5 anonim válasza:
meztelen képeket?
hát legalább tudod, hogy esze sincs.
Vágd ki.
2/5 anonim válasza:
He?
Ti tinik jobbak vagytok mint a brazil szappanoperák. De komolyan.
Ha meztelen képet küldött magáról idegen srácnak, kuka a lány. Minden értelemben.
3/5 anonim válasza:
Nekem is küldhet. Nem háborodok fel rajta :D
4/5 anonim válasza:
Ez két teljesen különbözö dolog.
Ha kapcsolatban vagy, akkor a mással flörtölés nem megengedett dolog.
Ha kapcsolatban vagy, akkor másnak meztelen képeket küldeni nem megengedett dolog.
De attól, hogy az egyik fél olyat tesz, ami nincs rendben, ettöl a másik hasonló viselkedése ugyanolyan gáz marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!