Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, de ő heteró! mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Idén szeptemberben a gimiben ismerkedtünk meg és pár hónap alatt a legközelebbi barátnőm lett, pár tettéből tudom mit érez. Egy másik személy kb az első hét után elmondta neki, hogy biszex vagyok, erre pedig az volt a reakciója hogy leszögezte, ő heteró. Azóta már eltelt egy kis idő és én csak egyre jobban úgy érzem szeretem őt. Gyakran célozgatok, hogy nekem nagyon is bejön, de szerintem soha nem gondolt bele, hogy miért bókolok neki. Nincs nála gyönyörűbb számomra, elvarázsol a haja, a szeme, minden ami ő. Megtetszett neki egy fiú a suliból és úgy néz ki a srác töketlen ahhoz, hogy kezdeményezzen. Igyekszem támogatni és nem a saját érdekeimet nézni mert tudom hogy ő nem lehet az enyém. Pedig én igen is megérdemlem őt mert úgy szeretem és elfogadom ahogy van, a fiúk viszontcsak kihasználnák. Nem vallhatok szerelmet mert tönkre tenném azt ami most van, a gimi még csak most kezdődött nekem pedig csak ő van. Hogyan tudnám elfelejteni és viszafogni az érzelmeim?2022. dec. 7. 22:46
1/6 anonim válasza:
fogadd el, hogy heteró.
Ismerkedj másokkal.
2/6 anonim válasza:
Én nem kockáztatnék a helyedben, mert nem szereti a lányokat, felesleges köröket futnál.
3/6 anonim válasza:
Na, megint egy fikciós propaganda.
4/6 anonim válasza:
Ha ő hetero nincs esélyed, felejtsd el akármilyen nehéz.
5/6 anonim válasza:
Már miért használnák ki a fiúk? Ne sztárold már magad csak azért mert meleg vagy. Igenis egy fiú fogja tudni azt nyújtani, amire szüksége van, nem te. Fogadd el hogy heteró, biztos van más is a suliban aki felé nyithatsz.
6/6 anonim válasza:
Azon kívül hogy lemondasz róla nem tudsz mit tenni. Ha továbbra is próbálkozol csak magadnak okozol fájdalmat neki meg kellemetlen hejzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!