Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miert csinalja az exem?
Figyelt kérdés
Szakitottunk nyaron. Elkezdett szekalni es szurkalodni, barmit mondok vagy csinalok folyton belekot, egyszeruen ha eljon mellettem akkor is odamond valami csunyat. Nem foglalkozom vele de mar nagyon idegesit, egy iskolaba jarunk es nem tudom nem elkerulni.
Koszonom a valaszokat.:))
2022. dec. 5. 17:35
1/6 A kérdező kommentje:
Nagyon konnyen megbanthato ember vagyok ugyhogy mar eleg melyre vagnak a szavai
2022. dec. 5. 17:36
2/6 anonim válasza:
Mérges rád és most próbálja megkeseríteni az életed. Valószínűleg még nincs teljesen túl rajtad. Ez ellen nem tudsz tenni semmit. Előbb utóbb abbahagyja.
4/6 anonim válasza:
Vagy játsza a keményet, hogy ő már ennyire túllépett rajtad, vagy szimplán ideges rád.
5/6 anonim válasza:
Nincs még túl rajtad, egy sértődött kisgyerek. Inkább növelje az egód, hogy ennyire fontos vagy neki még mindig.
6/6 A kérdező kommentje:
Nincs oka idegesnek lenni ram, visszahuzodo vagyok, nem nagyon szoktam beszelni es feltunoskodni ugyhogy nincs mivel felidegesitenem://
2022. dec. 6. 06:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!