Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Engem megdolgoztat ultradurván egy-két szóért vagy képért, míg másoknak majdnem meztelen képet küld egy "de jó csaj vagy" mondatért?
Figyelt kérdés
És igazából ragaszkodik hozzám, szóval érdeklem, de ez engem zavar. Sokkal többet teszek érte, mint mások, ők megkaphatják egy csettintésre, nekem meg kaparnom kell, olyan szinten, hogy már konkrétan úgy érzem, hogy beledöglök.2022. dec. 3. 12:06
1/5 anonim válasza:
Menekülj de sürgősen! Ismerem ezt. Ezzel szórakozik, hogy téged bosszant és csicskáztat.
2/5 anonim válasza:
Nem vagytok egy szinten, lehet pl hogy te nem tetszel neki, ezért kell majd megszakadnod a figyelméért, míg mondjuk egy számára helyes fiúnak egy szavától elolvad.
Szóval vehetnéd a lapot hogy nem jössz be, de nyilván ha lábtörlésre ajánlod magad elfogadja
3/5 anonim válasza:
Mondanám, hogy akkor haverkodj össze azokkal, akiknek egy szóra küld pucér képet, de komoly bajok vannak, ha boldog, boldogtalan kaphat tőle. Veled meg még inkább bajok vannak, ha még kaparsz is érte. Nem tudom, mi vesz rá téged, hogy a másiknak a kutyája legyél.
4/5 anonim válasza:
Nyilván nagyon tetszik neki a lány külsőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!