Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mióta szakított a barátjával,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta szakított a barátjával, nem tudom úgy szeretni, mint mikor a barátjával volt?

Figyelt kérdés
Szóval nem arról van szó, hogy ilyen tiltott gyümölcs kategória lenne. Előtte is szerettem, csak aztán összejött a barátjával, nagyon megviselt, de magasabb "hőfokon" szerettem... De aztán pár napja szakítottak... És valahogy kezdenek elmúlni az érzéseim... Miért? Hogy mentsem meg őket?
2022. nov. 30. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az érzéseidet szerintem nem tudod,de nem is érdemes megmenteni. Valószínűleg okkal múlnak el az érzéseid. Szerintem nem érdemes ezt erőltetni, hagyd a lányt
2022. nov. 30. 18:26
 2/5 ojita válasza:
100%
Lehet már nem annyira izgalmas a karaktere a szakítás után. Nem hiszem hogy kell, hogy "megmentsd őket".
2022. nov. 30. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
21%
Tipikusan az a fajta vagy aki aszerint itel meg egy not, hogy mas pasinak kell-e. Ha kell, akkor szerinted ertekes a no, mert mas is akarja. Ha szingli, akkor meg ertektelen, nem kell senkinek.
2022. nov. 30. 19:11
 4/5 A kérdező kommentje:

1. Én általában meg szoktam tudni, csak most... Ez fura. De szeret. Nem hagyhatom. Részben miattam szakított a barátjával..

2. Én is gondoltam erre, de tudatosan biztosan nem. Tudatalatt... Ki tudja.

3. Nem, nem, nem, amikor megismertem nem volt barátja.

2022. nov. 30. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Arra tippelnék, hogy a csaj utáni vágyódás volt igazán jó érzés neked, de igazából annyira nem szereted, hogy össze is jöjj vele.
2022. nov. 30. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!