Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy fiú néz engem?
Van egy osztálytársam(fiú) aki már elég sok ideje tetszik nekem. És én ülök a leghátsó sorban(páros padok vannak) és ő meg az elöttem ülő mellett a falnál.Én nem nagyon merek ránézni ezért nem veszem észre, de az egyik barátnőm mindig mondja hogy mindig oldalasan ül a falnak támaszkodva és engem néz. Ez most mit jelent?
Tetszem neki?
Csak érted, ők itt osztálytársak. Elvileg napi 6-7-8 órában össze vannak zárva egy terembe, ráadásul 1 méterre ülnek egymástól. Karnyújtásnyira.
Amikor középsulis voltam, a másik osztályból is elhozott nekem egy osztálytársnőm egy lánytól egy szerelmes levelet. Első héten, ahogy elkezdtük a sulit. Akkor még bátrabbak voltak a lányok, pedig nem volt insta meg fész se, :D
Kérdező, rajzolj neki valamit és add oda órán.
Semmit csak Kanos!
Mégis mit jelentene, ha nem is ismer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!