Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha egy fiú néz engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy fiú néz engem?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam(fiú) aki már elég sok ideje tetszik nekem. És én ülök a leghátsó sorban(páros padok vannak) és ő meg az elöttem ülő mellett a falnál.Én nem nagyon merek ránézni ezért nem veszem észre, de az egyik barátnőm mindig mondja hogy mindig oldalasan ül a falnak támaszkodva és engem néz. Ez most mit jelent?

Tetszem neki?

2022. nov. 22. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Hány évesek vagytok hogy nem mertek egymáshoz szólni?
2022. nov. 25. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
#11 Ez nem korfüggő. Minden korosztályban vannak bátrabb, magabiztosabb és félénkebb fiúk lányok. Ez teljesen egyénfüggő.
2022. nov. 25. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Csak érted, ők itt osztálytársak. Elvileg napi 6-7-8 órában össze vannak zárva egy terembe, ráadásul 1 méterre ülnek egymástól. Karnyújtásnyira.

Amikor középsulis voltam, a másik osztályból is elhozott nekem egy osztálytársnőm egy lánytól egy szerelmes levelet. Első héten, ahogy elkezdtük a sulit. Akkor még bátrabbak voltak a lányok, pedig nem volt insta meg fész se, :D

Kérdező, rajzolj neki valamit és add oda órán.

2022. nov. 25. 21:39
 14/17 anonim válasza:
64%
Nem lehet hogy csak az ablakon néz ki? Nekem is volt már ilyen hogy néztem ki az ablakon és azt hitték hogy a lányt nézem.
2022. nov. 26. 07:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Az ablak szószerint mögötte van, és a tanárok raktak rá valami fólia szerüséget hogy ne nézegessünk ki ezért ki sem lát rajta
2022. nov. 26. 08:26
 16/17 anonim válasza:
36%
Mekkora köcsögség már hogy fóliát tesznek az ablakra! Szóval mögötte van, akkor kérj tőle kölcsön egy ceruzát vagy valami fontosabbat, így muszáj lesz vissza kérnie és akkor próbálj meg beszélgetni vele.
2022. nov. 26. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Semmit csak Kanos!

Mégis mit jelentene, ha nem is ismer?

2022. nov. 26. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!