Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátja van, mégis tőlem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátja van, mégis tőlem indul be jobban? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem sok minden történt köztünk, ami azt illeti, de amikor rámjön a fantáziálás, erotikus történeteket írok neki, mármint hogy és mit csinálnánk mi közösen... És azt mondja, hogy imád, mert olyan érzéseket hozok ki belőle, amire egy pasas sem volt képes, és hogy miattam mindig magához kell nyúlnia, volt, hogy a suliban is kiment a WC-re, mert nem bírta visszafogni magát. De ha ilyen hatással vagyok rá, miért nem szakít a barátjával, és miért nem akarja megélni ezeket velem személyesen, élőben?
2022. nov. 21. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Mert megkapja tőled írásban is.

Érted lehet hogy te csak önkielégítésre vagy jó neki, és megadod neki, többre nem vágyik.

Én a helyedben elhivnám vmi ürüggyel aztán próbálkoznék ha vevő rá, király, ha elutasít hagynám fenébe

2022. nov. 21. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
én a helyedben leitatnám és felajánlanam hogy leszek a szeretője
2022. nov. 21. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy b-tervnek tartogat, vagy szivat. Én az utolsóra tippelnék, mert ez a sulis wc sztori eléggé kitalációnak tűnik. Szerintem a barátjával együtt röhögnek rajtad.
2022. nov. 21. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Kiderült. A srác nem tudja beindítani, és engem használ, hogy kanos legyen. Na erről ennyit. Megmondtam, hogy akkor ezt szóban folytassuk, erre azt mondta, hogy de hát barátja van. Ok.
2022. nov. 22. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
16%
Lehet, hogy hármasban akarja...
2022. nov. 23. 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
nem indul be akkor toled jobban ocskos sajnalom de ne hazudj magadnak
2022. nov. 23. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Felejtsd el azért mert barátja van és főleg azért, mert hülyére vesz.
2022. nov. 23. 20:02
 8/8 NTBS ***** válasza:
68%
Enged el. Ha téged akar, tesz érte.
2022. nov. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!