Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Nem beszél velem, de megjelöl videókon meg hasonlók?

Figyelt kérdés

Szóval általában írok neki, mint az őrült saját magamtól, konkrétan regényeket, de nagyon ritkán válaszol. Gyakran megjelöl képeken, videókon, nem értem, hogy miért, ha nem beszél velem. Múltkor csinált egy videót, könnyes szemekkel Tiktokon, ezzel a dalszöveggel:

"Who gon' pray for me? (Who gon' pray for me?)

Take my pain for me? (Take my pain for me?)

Save my soul for me? (Save my soul for me?)

'Cause I'm alone, you see (I'm alone, you see)

If I'm gon' die for you (if I'm gon' die for you )

If I'm gon' kill for you (if I'm gon' kill for you)

Then I'll spill this blood for you, hey"

És engem jelölt meg. De még mindig nem beszél velem. Miért csinálja ezt? Másik városban lakik, akartam vele találkozni, hát persze, hogy nem reagál.

2022. nov. 15. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Unatkozik.

Nem azért, de ha komolyan akarna bármit is, akkor nem így viselkedne. Ez a tiktokos megnyilvánulás meg összevetve a viselkedésév, ez meg egyenesen leírja őt.

2022. nov. 15. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedésével*
2022. nov. 15. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:
89%
Szórakozik. A helyedben nem írnék neki többet.
2022. nov. 15. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!