Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Furcsa lenne ha összejönnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa lenne ha összejönnék egy nálam 2 évvel fiatalabb fiuval? 17/L

Figyelt kérdés

jan. elején lesz 16.

amúgy nem tervezem, meg nem vagyok belé szerelmes csak kiváncsi vagyok a véleményekre hogy ki mit gondol róla. Amúgy nem olyan a srác mint a többi 15 éves, annyira nem éretlen. Annyira még nem ismerjük egymást, de annyira éretlennek nem tűnik. Tényleg nem akarok tőle semmit, ez csak ilyen mi lenne ha..:)

2022. nov. 15. 08:35
1 2 3
 11/24 NTBS ***** válasza:
Semmi baj vele.
2022. nov. 15. 17:27
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fiúként bejöttek az idősebb lányok, úgyhogy neki is tetszeni fog a helyzet. 😂
2022. nov. 16. 00:36
 13/24 anonim ***** válasza:
14%
A huszas és harmincas éveimben is bőven voltam 17 éves lányokkal, ismerem a vibe-ot, igényeket, forrongó ambíciókat, és el nem tudom képzelni ezek közül melyiket tudná kielégíteni egy 16 éves fiú, de gondolom van ilyen kink is, mint ahogy a fiatalabb fiúk egy része is milfekről fantáziál.
2022. nov. 16. 04:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint már 40+ vagy. 😂 Gondolom, sugar daddyként csakis és kizárólag pont 17 éves lányokat válogattál, se több, se kevesebb, pont 17... Nehogy nagyon elítéljen a gyk közönsége, csak egy kicsit. 😂
2022. nov. 16. 08:37
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem, harmincas.

Sosem voltam sugardaddy, pedig bőven megtehetném. 18 alatt amúgy ez nem lenne legális.

Nem kor alapján válogatok, fontosabb a vibe.

Az elítélés jöhet, megszoktam már a házmesternyugger hozzáállást az oldalon.

2022. nov. 16. 08:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A vájb helyett nincs valami magyar kifejezés? Szinonima? 😂
2022. nov. 16. 09:10
 17/24 anonim ***** válasza:
#13 fogalmam sincs mikre gondolsz. Ami kellett egy 17 éves lánynak azt megtudtam adni 15 évesen is. Szórakozás, nyüzsgés, nyugalom, törődés, gondoskodás. Mellette az ágyban sem unatkoztunk. Soha nem titkolom azt sem, hogy a hobbim a szex téma. Persze az elméleti oldala, de ezek jó részét érdemes kipróbálni a gyakorlatban is. Egy tapasztaltabb lány indított el egy ösvényen is ilyen téren, ahol megnézhettem mi tetszik és mi nem. Volt egy korombeli lány aki belsőre nagyon szimpatikus volt, de sajnos visszautasított. Így ismerkedtem meg ezzel a másik lánnyal és szerintem ez volt aminek kellett történnie. Enélkül talán én is kevésbé ismerném magam. Azóta már a 30as nők is csorgatják rám a nyálukat, mert amit én tudok nyújtani, azt a kortásaik nem. Sok mindenben nem a pénz az ami számít, hanem az, hogy az ember kiélhesse a belső vágyait, érezze jól magát, szerezzen élményeket, emlékeket. Ehhez nem kell egy 17éves lánynak egy 35éves bácsi.
2022. nov. 16. 09:21
 18/24 anonim ***** válasza:

Győzz meg ha tudsz :P

Amikor 13 voltam, belém volt zúgva egy 15 éves lány, abszolút nem tudtam mit kezdeni szegénnyel. Te bizonyára koraértél.

És persze van aki hagyományos dolgokra vágyik, de van aki arra hogy dominálják, uralják, térdre kényszerítsék. Ha 15 évesen képes vagy a szavaiddal erre, és van miből merítened hozzá, én is behódolok.

2022. nov. 16. 09:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne kerdezd, csinald :)
2022. nov. 16. 14:23
 20/24 anonim ***** válasza:
Még te is gyerek vagy!!
2022. nov. 16. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!