Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú majdnem egy napig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú majdnem egy napig nem nézi meg az üzenetemet Messengeren, pedig sokat elérhető, akkor biztos nem jelentek neki semmit?

Figyelt kérdés
Miközben pedig udvarol nekem

2022. nov. 13. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A majdnem egy napig is sok idő ezen ne akadjunk fent. Oltogatni te is tudsz köszi,ebben biztosan profi vagy
2022. dec. 18. 09:51
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem oltogatok, csak próbálok mindent pozitívan megközelíteni. Mi van ha csak a haverjaival eltöltött egy napot? Vagy a családjával? Hm? És mondjuk ketté tudja választani a két társaságot. Máskülönben minek udvarolna neki, ha amúgy meg le akarja koptatni?
2022. dec. 18. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Vagy lehet csak szar napja volt, és direkt ignorálta a leányzót, mert nem egy számára fontos személyen akarja levezetni a feszültségét. Fhu de szemét a gyerek, tényleg. Kövezzük meg
2022. dec. 18. 09:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki szàmomra fontos annak vàlaszolok, lehet itt vitatkozni ezen reggelig. Amúgy meg ha programja van akkor ìrja meg legalább hogy nem lesz telefonközelben és majd jelentkezik később , az bem fair hogy eltűnik meg ignorál teljesen.
2022. dec. 18. 10:07
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
Te hány éves vagy?
2022. dec. 18. 10:10
 16/16 A kérdező kommentje:
#8 ez érdekes. Köszi hogy megosztottad velem. Ezt az elérhetőség kijelzését én is tapasztaltam már, de tudom, hogy az a fiú tényleg elérhető volt akkor.
2022. dec. 18. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!