Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a legjobb emleketek?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le, és a korotokat is2022. nov. 7. 11:21
11/11 anonim válasza:
Szalagavatón táncoltam egy csodás lánnyal, jól alakult az este, mélyen a szemébe néztem ő is viszonozta, közelebb hajoltam hozzá... aztán a fülébe súgtam hogy más nehogy meghallja és azt mondtam neki, hogy most le fogok lépni mert clanwar van fortnite-n el ne mondja az osztályfőnöknek aztán kimentem az udvarra átmásztam a kerítésen öltönyben tiszta Prison Break still volt azt időben hazaértem és szét daráltam mindenkit fortniten mert iszonyat nagy pro gamer tálentum vagyok esélyük nem volt ellenem olyan skilljeim vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!