Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy srácba, mit tennétek?
17 éves meleg srác vagyok. Van egy osztálytársam, ő is 17, és hát feminin kissé nőies srác, sok jel van hogy meleg.
Elhívtam fél éve moziba, de akkor olyan randiszagúnak érezte szerintem és utána nagyon elutasító lett.
Na most azóta úgy kisimult minden, elmentünk tegnap is moziba, de nem úgy hívtam el, inkább “barátilag”. Na most az a problémám, hogy én totál beleestem, és nem tudom hogy meleg-e, szerintem nagyvalószínűséggel igen, de amúgy az LMBTQ témákkal kapcsolatban meg vegyes. Felhoztam ma direkt neki meleg sorozatokat Netflixen, fújogott, múltkor meg védte a melegeket. Fura.
És amellett se menjünk el, hogy iMessage-n elhívtam “hangulatos kis sétára” hogy mit reagál rá, de nem válaszolt, utána inkább ő “közeledett” felém, pl húzogatta a szemöldökét, kellette magát, billegett stb., osztályban már megy a pletyka, hogy vállaljuk már fel magunkat meg stb…
Ti mit tennétek? Coming outoljak neki? (u.i: Félénk vagyok😅)
Szuper!
Szorítok. Sok boldogságot!
Amúgy sajnos kijelentette tegnap, hogy nem akar osztálytársba szerelmes lenni mert nem egészséges…
Lehet célzás volt :(
Kamukérdés!?
Nem az, ez történt. De akkor nem kell válaszolni rá. Sok butus van itt tényleg…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!