Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jazmin_12 kérdése:
Az jel, hogyha a húgomat a chrussa folyton nézi? (én nem vettem figyelembe amikor bámultak meg ilyesmik, szóval nem tudom) Húgom 11 16/L
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 15:00
11/19 anonim válasza:
"Bocsi nem angolos vagyok!"
Akkor írhatnád magyarul is. Sőt, ha angolos lennél, akkor sem lenne tilos magyarul írni, ha már Magyarországon élünk, magyar az anyanyelvünk, és egy magyar nyelvű oldalra írsz.
"Szerelme", "kiszemeltje". De körül is írhatod: "aki bejön neki". Ez nem egy olyan szó, aminek ne lenne magyar megfelelője.
"Nem tehetek arról, hogy a húgom ezt mondta."
De arról tehetsz, hogy te hogyan írtad le.
12/19 anonim válasza:
Gondolom arra gondolt, hogy a tanár a crusha a húgodnak. :D
13/19 A kérdező kommentje:
Dehogy is
2022. okt. 28. 14:56
14/19 anonim válasza:
Basszus, én vagyok a hülye ha nem értem a kérdést?!
15/19 anonim válasza:
Pedig világos:a 12 éves Jázminka a 16 éves nővérének kiadva magát kérdezi, hogy ha a kiszemeltje őt bámulja, akkor az jelentheti e azt, hogy annak is tetszik ő.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem
2022. okt. 28. 17:52
17/19 A kérdező kommentje:
15.: Együtt vagyok valakivel
2023. jún. 20. 10:02
18/19 anonim válasza:
???
Ez így 8 hónap után, hogy jön ide? :)
Amúgy gratulálok!
15.
19/19 A kérdező kommentje:
8 hónap után úgy jön ez ide, hogy unatkoztam és válaszoltam néhány hülye válaszolónak
2023. jún. 20. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!