Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöhetett hogy még sosem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Lesmároltam és mondta csók után hogy gyors és megmutatja hogy legyen jó... majd tovább csókolóztunk
tényleg ez volt nekem az első :(
2022. okt. 26. 18:05
1/5 anonim válasza:
Na, látod! Mi a problémád? Minden rendben.
2/5 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos volt a fiú részéről.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj kérdező, a partnered a legjobb megoldást választotta, jó emberrel találkoztál.:)
4/5 anonim válasza:
Ebben semmi ciki, vagy rossz dolog sincs. :) Aranyos volt a sráctól, hogy inkább megmutatta, minthogy bármi megjegyzést tegyen
5/5 anonim válasza:
Még mindig ezen agyalsz? Azóta csak volt csók többször is, ami azt jelzi, hogy szereti veled űzni.
Minek neked partner ha ezen nem tudsz túllépni? Azt ered el csak, vagyis tuti ott tartasz, hogy még csókok között is ezen gondolkodsz.
Jegyezd meg végre, hogy ha nem tetszene neki akkor nem smarolnatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!