Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon képbe jöhetnék még nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon képbe jöhetnék még nála?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm, akit már 9 éve ismerek. Együtt jártunk oviba és általánosba is, mostmár külön középsuliba járunk. Az utóbbi egy és fél évben elkezdett érdekelni ez a srác, és úgy érzékeltem, hogy kb. egy évvel ezelőtt, mintha ő is próbálkozott volna közelebb kerülni hozzám, amit könnyen megtehetett, mert egy tánccsoportba járunk, és zenéltünk is együtt. Mivel eléggé introvertáltak vagyunk mind a ketten, ezért inkább nem beszéddel, hanem mosolygással jeleztünk egymásnak. Zárkózottságomból adódóan az ő szemében eléggé semlegesenek tünhettem, és valószínűleg azért nem próbálkozott tovább egy idő után. Táncon kívül nem igazán találkozunk. A táncórán is legtöbbször én vagyok a párja, de szerintem ez annak tulajdonítható, hogy a többi fiú serényebb, mint ő és kiválasztja a többi lányt. Ha lányokul többen vagyunk megmaradva, akkor nem mindig engem választ.

Azt is észrevettem, hogy sokszor van a közelemben, vagyis, hogy elfordítom a fejem egy irányba és látom, hogy ott van.

Szerintetek lehetne még nála esélyem, vagy már feladott ő mindent, és veszett ügy?

2022. okt. 16. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindig lehet esély mindenre. Ha o nem is, de te adj tobb jelet, hatha veszi az adást es ujra probalkozni kezd. Mondjuk valaszd ki parbak te, dicserd a parfumjet, mondd hogy jol all a haja, mivel tanc kozben kozel vagytok egymashoz poenosan azt is mondhatod " milyen szep a szemed, regen is mindig imadtam, olyan aranyosan állnak" :DD jó tultolni se kell csak probalok otleteket adni, nyilvan te tudod mennyire voltatok regen joban
2022. okt. 16. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi 1-es. Szerintem ezzel a szemdicsérős mondattal, akárkitől is hallaná, ki lehetne kergetni a világból:)

Szoktam próbálkozni, már említettem egy üzenetben mellékesen, hogy szerintem egy különleges személyiség, de nem reagált rá úgy semmit sem. Ez rá is vall, hiszen ő olyan visszafogott típus, és, ha valami érdekli is nem mindig kérdez rá.

Még várom a további válaszokat😊

2022. okt. 17. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Nehéz dió, de fel lehet törni türelemmel. Mosoly, lopott pillantások, tánc közben szemkontaktus, néhány szó, mondat, rengeteg közös témátok kell legyen, hiszen zenéltek, táncoltok. Millió témán, főleg a zenén keresztül meg lehet pendíteni a szíve húrjait is.

Mit szólna az együtt zenéléshez? Összeáll i egy duoba, trióba, kvartettbe?

Valószínűleg intellektuálisan meg tudod mozgatni.

2022. okt. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!