Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinálja ezt az exem?
Már majdnem egy éve, hogy szétmentünk, nyári szünetben egy szót nem beszéltünk, aztan mikor elkezdodott az iskola szeptember elsején teljesen rendes volt velem, nyitott felém viszont én ezt visszautasítottam és azóta nincsen semmilyen kapcsolatunk, pedig nyár elején hihetetlen közeli (szexuális inkább) kapcsolattal zártuk a sulit.
Aztán Szeptember másodikátol pedig le sem szart, viszont tegnap megszerezte a teloszamomat es felhivott, hogy itt van a hazam elott nyissam már ki az ajtót meg, hogy tudom e, hogy ő kicsoda stb...
Aztán most néztem, hogy a haverja profiljáról kaptam üzenetet, hogy szia életem szivem stb.. es a végén kiderult, hogy ezt mind Ő(a fiú) írta a haverja oldaláról!
Hozzá tenném barátnője van már, ugyan az aki miatt dobott, viszont, most hogyhogy ezt csinálja?? Miért pont nekem irkál és engem hívogat??
Mert hagyod neki.
Tiltsd le mindenhonnan.
A számát is.
Ha nem hagy békén, akkor mutatsd meg a jelenlegi párjának, hogy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!