Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ilyenkor most mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor most mi van?

Figyelt kérdés

Nos adott a szituáció. Van egy csaj osztálytársam akibe idén beleestem, ő volt nekem az első szerelmem. Aztán voltunk randizni és olyat terjesztett rólam hogy rányomultam (pedig még ölelés se volt!!). Abban a pillanatban mikor ezt megtudtam egyből töröltem minden közösségi oldalamról. És elég sokszor ki is használt mikor olyan szövegeket kaptam, hogy ,,milyen értékes vagy! Mennyi érték van benned!" stb. Ezeket főleg akkor mondta mikor például szüksége volt egy lelki szemeteszsákra és én ott voltam neki. Tehát megszakítottam vele minden kapcsolatot (ez februárban volt) és az után is kedves volt velem az a durva! Aztán lett neki egy pasija, akkor visszavett ebből a kedvességből. És most szakítottak és megint nagyon durván kedves velem (állandóan dicsér stb.). Én tényleg szeretném őt, de ezek után már nem tudok bízni benne, nem vagyok képes eldobni az önbecsülésem. Ti mit tennétek?

17 évesek vagyunk mind a ketten

2022. okt. 7. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Én leülnék vele megbeszélni a dolgokat.
2022. okt. 7. 17:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Lehet, azt kéne, viszont azt se akarom hogy beégés legyen a vége részemről
2022. okt. 7. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet azon beégni, hogy beszélgetsz valakivel?
2022. okt. 7. 17:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Rendben, igazad van.
2022. okt. 7. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy közmondás jutott az eszembe: "Ha nincs ló, jó a szamár is". Akkor kellesz, ha nincs neki más olyan, akit többre becsül, mint Téged. Komoly kapcsolatra ne számíts vele.
2022. okt. 8. 09:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves #5! Igen, én is ettől tartok, de ott motoszkál a fejemben az a mondat, hogy ,,Mi van ha megváltozott?". Vagy csak azért beszél ez belőlem, mert ő nekem volt az első akibe szerelmes voltam vagy vagyok!?
2022. okt. 8. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

A párválasztás választásokból, keresgélésekből, válogatásokból áll.

Ehhez tartsd magad.

2022. okt. 8. 09:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem minden esetben
2022. okt. 8. 09:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert sok esetben akkor jön a szerelem mikor a legkevésbé számít rá az ember, amikor nem keresi a kapcsolatot
2022. okt. 8. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze, ez is előfordul, de a legtöbb párkapcsolat úgy alakul, ahogyan írtam fentebb.
2022. okt. 8. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!