Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek tényleg rossz becenevek a szerelmemnek?
Ha egy pasi letörpézne, azzal a lendülettel rúgnám ki az ágyamból. 😡
Miért törpe? Miért nem tündér, vagy bármi más ami szép amellett, hogy kicsi? A törpék az összes mesében csúnyák, otrombák és formátlanok, így természetes, hogy egy alacsony nő sértésnek veszi.
Biztos, hogy van ezer más tulajdonsága is (külső-belső egyaránt) azon kívül, hogy alacsony. Nem értem, miért kell ezt ennyire kiemelni.
ennyire ne izgasd fel magad a kérdésen, elég egyértelmű, hogy csak provokálni jött 😉
Én lányként mondom, hogy szörnyűek. Ennyire ne csöpögjön már egy fiú.
Én jóval kisebb vagyok páromnál, 165 centi vagyok, ő a magas. Válláig érek.
Ő picinek, picimnek hív. Ez szerintem nagyon aranyos, és imádom amikor így szólít.
De az általad felsoroltaktól hánynék.
Tényleg rémesek... Vannak ennél sokkal jobb becenevek, amik egyediek is lehetnek, de mégsem sértőek.
Ha a lány szereti ha így becézed, akkor magatok között annak hívjátok egymást aminek akarjátok, de közösségben nem ajánlom hogy így hívd, mert magadat/magatokat égeted be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!