Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt most miert csinalja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miert csinalja?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ma felhivtam a legjobb fiu baratomat mert kerte es pechemre nala volt az exem is. Olyanokat mondott, hogy pusztuljak a temetobe meg, hogy biztos nagyon depis vagyok es hasonlo szepsegeket.:)) Meg megkerdezte, hogy min vesztunk ossze a palimmal (a fiu baratomra gondolt de egyaltalan nem tetszik es feltekennye sem akarom tenni). Elvileg a szakitasunk utan is elhordott mindennek. De most kavar valamilyen csajjal ugyhogy nem ertem mit foglalkozik velem.

Annyira nem ertem mert o akarta ezt az egesz kapcsolat dolgot es o sirt utanam o harcolt folyamat ertem.

2022. okt. 1. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Gyerekek vagytok még gondolom, ennyi a nagy titok. Majd felnő, ahogy te is. Kár foglalkozni vele. :)
2022. okt. 2. 00:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első de jól megfogalmazta, minden szó a helyén. :)
2022. okt. 2. 01:10
 3/5 A kérdező kommentje:
17 evesek vagyunk mindketten.:))
2022. okt. 2. 08:16
 4/5 anonim válasza:
aki igy kiatkoz az nem igazan normalis vagy erett, de az is meger egy miset hogy mivel valtottal ki indulatokat belole, mert random nem fog ilyet mondani senki.
2022. okt. 2. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Szakitas utan elvileg rogton elkezdett igy szitkozodni. En szakitottam azt mondta mar o sem erez irantam. Nem csinaltam semmit.
2022. okt. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!