Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerte egy lany az instam. Ez mit jelent??
Figyelt kérdés
tegnap egy lany odajott hozzam az iskolaba, es elkerte az instam. vajon bejovok neki?2022. szept. 24. 23:33
1/8 anonim válasza:
azt jelenti hogy mémeket akar csinálni a képeidből és elküldeni mindenkinek a suliban
2/8 anonim válasza:
"elkérte az instám"
Miért, neki nincs?
Amúgy ha jól tudom, az Insta Cukkerbergé, nem a tiéd vagy másé.
3/8 A kérdező kommentje:
az isntagram nevem kerte el es bekovetett
2022. szept. 24. 23:53
4/8 anonim válasza:
Akkor kövesd vissza. Szerintem annyit jelent hogy egy újabb csodálót szeretne főleg ha minden nap sok olyan sztorit rak ki
5/8 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet tudni. Kövesd vissza, aztán majd kiderül, hogy mi lesz.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy életre szóló kapcsolat kezdetét jelenti! :)
7/8 A kérdező kommentje:
Holnap odamenjek hozzá? Nem akarok nyomulni. Illetve van egy 10.-es fiu aki lehet tetszik neki, vagyis a fiu sokat beszel rola.
2022. szept. 25. 17:09
8/8 anonim válasza:
azt hogy 7 1/2 percel azutén hogy odamentél hozzá seggbe fog harapni egy medúza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!