Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem egy ukrán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy ukrán lányba, hogy legyek vele egy pár?

Figyelt kérdés
Németországban tízedik osztályba járok, is most jött egy 17 éves ukrán lány az osztályba. Anyira tetszet, mert mindig is tetszettek az ukrán lányok. Pár napja elkezdet sírni, is én is egyedűl voltam az osztályban is odajött hozzám is szó nélkül megölelt. Én tudok kicsit oroszul, is azt mondtam neki, hogy "Я люблю тебя" hogy kicsit megnyugtassam is azóta mindig megakar ölelni. Olyan jó érzés, de nem tudom hogy mondjam el neki hogy kezdem megszeretni. Szegény anyira fél is nem bízik meg senkiben se, csak bennem(az se biztos, csak gondolom)pedig mindenki kedves hozzá. Lenne nála esélyem, mert azt mondják, hogy az ukránok nem szeretik a magyarokat(én nem tapasztaltam, igaz csak félig vagyok magyar)? Alina(Алина) a neve is olyan szép is cuki.❤

2022. szept. 21. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%

én is németbe lakom már három éve, nem bírom az ukránokat, de te azért egy kicsit zöldségeket beszélsz. Nálunk pl (Hessen tartomány) már Mmárcius óta foglalt a suliban mind a három tornaterem (roh@dt nagy iskola, 2000 gyerek) mert tele van ukránokkal, akik közül ugye sokan a mi iskolánkba járnak május óta. Némettanárnőmnél is lakik egy asszony a lányával, meg még sok halyen a környéken csak ott már azért nem tűnik föl mert eddig is nagyon sok orosz élt itt ű, én meg nem tudok olyan jól oroszul, hogy nagy különbséget halljak.

2022. szept. 22. 22:52
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 Mi a bajod az ukránokal? Ez a "legendás, szent hely" kárpátallja miatt van?
2022. szept. 22. 23:09
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
tudom hogy nem szép, de mert rossz tapasztalataim vannak ukrán emberekkel korábbról
2022. szept. 23. 23:47
 14/18 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon ismerheted Kárpátalját te világ esze, ha leírni se tudod a nevét.

-alja a Kárpátoknak nem áll

2022. szept. 25. 17:35
 15/18 anonim válasza:
100%

Ha tud angolul vagy németül úgy azért valamivel könnyebb lenne szót érteni vele . Kérdezd meg , hogy van-e kedve suli után el menni veled kávézni , moziba, vagy enni vagy bármi találj ki egy programot .

De egyenlőre próbáld meg ismerni jobban és támogasd lelkileg esetleg pont el vinni valahova ami tetszene neki , bár ha nem tud németül akkor mozi kilőve .

Derítsd ki , hogy mit szeret leginkább és abban az irányban próbálj valamilyen programot kitalálni .

Hozzánk tavaly szeptemberben jött egy orosz származású lány az osztályba , hát a háború ahogy el kezdődött Oroszország és Ukrajna közt konkrétan mindenki bántotta a származása miatt . 3 éve élnek ausztriában tavaly költöztek ide insburckba . Engem bosszantott , hogy bántották így megvétdtem és próbáltam mindig jobb kedvre deríteni mázlim , hogy jól beszéli a németet és az angolt is pár hónap után rá említette , hogy sokat van egyedül mivel a szülei sokat dolgoznak ekkor jött az ötlet , hogy akkor találjak ki valami programot . El vittem moziba , kávézóba meg jó pár helyre mire rá jöttem, hogy lány létére nagyon szereti az autókat én meg autós körökben mozgok így nehezen , de rá vettem , hogy jöjjön el velem klagenfurtba a wörthersee treffenre . Láttam rajta , hogy nagyon imádja így egyre több autós találkozóra vittem magammal és össze jöttünk. Fura amiota én meg védem illetve már együtt vagyunk nem bántják a suliban . Sasha [Саша] a neve konkrétan orosz létére helyesebben ír németül mint sokan mások akiknek ez az anyanyelvük .

Egyszerű ne olyan szándékkal állj hozzá , hogy te feltétlen össze akarsz jönni vele, hanem azzal a szándékkal , hogy segíts neki és megvéded őt azokkal szemben akik bántani akarnák , a többi majd idővel alakul.

2022. szept. 26. 12:18
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 a Саша nem fiú név? A németben is a Sascha fiú név.
2022. szept. 26. 13:40
 17/18 anonim válasza:
100%
Oroszoknál uniszex föleg női névként használják . Én is csodálkoztam eleinte
2022. szept. 27. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
9es ne pattogj már
2022. szept. 27. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!