Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú megharagudott rám, mert azt hiszi van barátom, minden kapcsolatot megszakitott velem, torolt mindenhonnan, es a legutobbi uzeneteimre se valaszolt, ennek mar tobb honapja, de nekem meg mindig hianyzik, nem tudom mit tegyek, ra e irjak es ha igen mit irhatnek :(

#Szerelem,kapcsolat,ex,félelem,elutasítás,
2022. szept. 21. 21:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom azert azt se hogy ramenosnek nezzen xd neki gondolom ugyse hianyzok
2022. szept. 21. 22:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Hat mas megoldas nem igazan van :/
2022. szept. 21. 22:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ezt akkor azonnal kellett volna megbeszélni, nem így utólag.

Ettől függetlenül írj rá, mondd el neki, hogy mi a valódi helyzet, a többi meg rajta múlik.

2022. szept. 21. 22:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Mindegy hagyom inkabb nem hiszem hogy kivancsi mar ram, de koszi a valaszokat:)
2022. szept. 21. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Most mit parazol? Lesz ami lesz, aztan tole fugg mi lesz.
2022. szept. 21. 22:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Vagy inkább jelöljem be? Es ne irjak. Neki
2022. szept. 22. 16:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mint az a pár előző ember írta megpróbálhatod, hogy rá írsz, vagy ja ismeroson keresztül valahogyan megbeszélni a dolgokat.

Ha azok után is ilyen gyerekes módon viselkedik veled akkor felejtsd el, mert:

1) Ha jól gondolom CSAK barátok vagytok és úgy őszintén semmi köze hogy kivel baratkozol rajta kívül, vagy jársz, az IGAZI barátok egymás mellett vannak, támogassák egymást és nem ignoralnak...

2) Ha többet szeretne tőled, vagy akart volna tőled akkor miért nem szólt? Azért ne haragudj de lehetne annyi bátorság, intelligencia a részéről hogy megmondja kerek-perec tetszel neki és nem lódít.

3)Az előző erveimet figyelembe véve, ha csak barát, ha mint több ez a fiú nagyon éretlen és úgy tűnik birtokló típus, úgyhogy én szerény véleményem szerint a legjobb ha elfelejted hogy valamikor osszejosz vele.

Max mint barát, bár én a helyedben meg csak nem is szólnék hozzá, nem érdemli meg, elvégre a legkisebb 'probléma' felmerulese idején csak úgy dobott téged...

2022. szept. 23. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!