Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, nem tudom elfelejteni?
Az a baj, hogy ezt akkor azonnal kellett volna megbeszélni, nem így utólag.
Ettől függetlenül írj rá, mondd el neki, hogy mi a valódi helyzet, a többi meg rajta múlik.
Szerintem mint az a pár előző ember írta megpróbálhatod, hogy rá írsz, vagy ja ismeroson keresztül valahogyan megbeszélni a dolgokat.
Ha azok után is ilyen gyerekes módon viselkedik veled akkor felejtsd el, mert:
1) Ha jól gondolom CSAK barátok vagytok és úgy őszintén semmi köze hogy kivel baratkozol rajta kívül, vagy jársz, az IGAZI barátok egymás mellett vannak, támogassák egymást és nem ignoralnak...
2) Ha többet szeretne tőled, vagy akart volna tőled akkor miért nem szólt? Azért ne haragudj de lehetne annyi bátorság, intelligencia a részéről hogy megmondja kerek-perec tetszel neki és nem lódít.
3)Az előző erveimet figyelembe véve, ha csak barát, ha mint több ez a fiú nagyon éretlen és úgy tűnik birtokló típus, úgyhogy én szerény véleményem szerint a legjobb ha elfelejted hogy valamikor osszejosz vele.
Max mint barát, bár én a helyedben meg csak nem is szólnék hozzá, nem érdemli meg, elvégre a legkisebb 'probléma' felmerulese idején csak úgy dobott téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!