Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS!? Mit csináljak???
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az első igazi crushom elutasított. Jó, rendben, ezen még túl is tudnám tenni magam, de 3-4 hónapot gondolkozott egy sima "nem"-en! Mit csináljak?
2022. szept. 21. 17:38
2/9 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz pontosan?
2022. szept. 21. 17:46
3/9 anonim válasza:
"3-4 hónapot gondolkozott egy sima "nem"-en"
erre, pontosan hogy is történt? írd már le a sztorit
4/9 anonim válasza:
De amúgy semmit nem tudsz mit csinálni.
Akinek nem vagy fontos, akkor később se fog.
Lépj tovább.
5/9 A kérdező kommentje:
#3 Elmondtam a srácnak kb. június 16.-án. Azt mondta gondolkozik rajta. Egész nyáron nem láttam, vissza jöttünk suliba, nem mondott még mindig semmit. Megkérdem, hogy mi van, azt mondja, hogy még nem kész egy kapcsolatra.
2022. szept. 21. 17:51
6/9 anonim válasza:
Értem, akkor nem is voltál neki soha fontos.
Lépj tovább :)
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom elengedni, fontos nekem a srác. Igazából ő az egyetlen fiú, aki tetszik.
2022. szept. 21. 18:49
8/9 anonim válasza:
Hat az elso mindig nehez, de o nem viszonozza, akkor mi ertelme van?
Hidd el, talalni fog nalad jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!