Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet ilyenkor az exem? Mit tegyek?
Májusban összejöttem egy sráccal. Júliusban szakítottunk mert beleuntunk a kapcsolatba. De egy suliba járunk és ahogy megláttam elkezdett nagyon nagyon hiányozni. Miután szakítottunk elhordott minden csúnyának a közös barátainknak.:( Pedig sosem csaltam meg és nem is bántottam, nem értettem ezt a egészet. Suliba sokszor rám néz, tartjuk a szemkontaktust és meg is ölel. Meg egyszer odajött hozzám mert elkenődött a sminkem es azt hitte sírtam.:D De beszélgetni nem nagyon szoktunk. Amikor ott a legjobb barátnőm és én is folyamatosan ölelgeti meg tapizza. Ez olyan rosszul esik.
Egyébként nekem hiányzik és újra is kezdeném vele.:))
Ne oktassatok ki kérlek.:))
"Miután szakítottunk elhordott minden csúnyának"
" újra is kezdeném vele.:))"
Színvonal. Az exed egy idióta ösztönlény. És te is. Következmények, súly, és agy nélküli élet. Nem hiszem hogy strukturált gondolkodással ki tudnánk találni mit érez. Valószínűleg dugna, és ezért tapizik mindenkit akit ér.
Tudom hogy nehéz így, hogy minden nap látod az iskolában, de próbálj meg ne vele foglalkozni. Helyezd magad előtérbe és tanulj, élvezd a barátaiddal töltött időt, szórakozzatok meg tanulj :D egyszer vagy ennyi idős, lesz még sok jó pali az életedben, még ebben a korban is.
Meg aki így elhordott mindennek szakítás után, az amúgy se érdemli meg a te időd és energiád ;) Majd csak akkor ha esetleg valahogy bizonyít. Becsüld meg magad!!
Ez a srác nagyon megalázott téged, azzal amiket mondott rólad a szakítás után.
Egyértelmű hogy ő már nem szeret, nincs szükséged erre a fiúra!
27/F
Le akar fektetni, közben féltékennyé tenni.
Egy ócska, primitív kis potsch.
Ezt akkor fogod majd fel, amikor majd egy normális, értelmes, gerinces, érett sráccal találkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!