Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel egy jó ideje együtt vagyok viszont "vicből" nem magáról küldött képet, ti mit tennétek? (story lent)
A lényege annyi, hogy szoktunk képeket küldeni egymásnak, és a lány velem akarja elveszteni. Azonban, legutóbb úgy küldött képet, hogy én nem kértem!
Valami alapból nem stimmelt a képpel, de jól esett hogy a barátnőm képet küldött magáról, és mivel nem kértem, ezért le is írtam neki hogy "na erre nem számítottam" + szív. Azonban bevallotta, hogy nem magáról, hanem egy transzneműről küldött képet. - meg van mi nem stimmelt - Én jelenleg elégé becsapva érzem magam. Ti mit tennétek? Arra is gondoltam, hogy hanyagolni fogom vele ezt a kép témát. Mindenesetre nagyon rosszul esett hogy a barátnőm akivel hónapok óta együtt vagyok, így tőrbe akart csalni/tőrbe csalt. (azért nem ismertem fel, hogy nem ő van a képen mert háttal volt, de alapból voltak furcsaságok, mint írtam megbánta érzem magamat) Szerintetek jogos, hogy bántva érzem magam? Ti mit tennétek?
(oké viccesen hangzik elismerem, de elég szarul esett a történet)
"akivel egy jó ideje együtt vagyok" - írod.
Normálisnak tartod, hogy "együtt vagy" vele, de most látsz először képet róla, még soha nem láttad életben.
Nem a csajszi szívat téged, hanem te magadat.
Jobban is tennéd, hogy ha hanyagolnad vele a témát.
Nem magad miatt hanem miatta, nem erdemli meg, hogy feleslegesen szenvedjen az életben ekkora köcsög miatt.
Segít valaki értelmezni ez a kérdést? A srác állítólag kapcsolatban van jó ideje ezzel a lánnyal, ismeri, találkoztak is többször.
Erre a csaj küld egy képet amin nem ő van és azt mondja ő az. A srác meg elhiszi miközben egy pasi seggére verte ki többször is ami a képen volt. A csaj meg benyögi, hogy nem is ő volt rajta. Ez ilyen balfaszkodós sírva röhögős 14 éves értelmi szint? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!